zanima me kako je možno zbrisat jailbreak???
hvala
lp

| Kako izbrisati Jailbreak | |||||

zanima me kako je možno zbrisat jailbreak???

hvala lp  | 
	|||||

RESTORE...in nato izbereš ob ponovni aktivaciji set up as new..... _________________   | 
	|||||

kaj se zgodi z aplikacijami... 

| 
	|||||

a z restorom se obdržijo aplikacije, ki so bile naložene s pomočjo jailbreaka?? 

| 
	|||||

use se izbrise... treba bo ponovno ročno nalagati ali pa če imaš kak backup shranjen brez JB... in ga potem povrneš 
			_________________   | 
	|||||

ali je možno narediti back up pred restorom oz. ali te to vpraša v itunsih?

hvala  | 
	|||||

je možno ampak če imaš sedaj JB potem nima smisla ko boš povrnil ta backup boš nevlekel še ostalo nesnago... 
			_________________   | 
	|||||

predvsem se mi gre za app navigon. je kakšna možnost da se jo prenese ker je plačljiva...  

| 
	|||||

je kupljena v apple storu?? če je ni panike jo pač še enkrat naložiš....če pa je s pašnika potem pa newem ...kaj boš storil...??  
			_________________   | 
	|||||

hehe..ni bla kupljena legalno  

![]()  | 
	|||||

Ne. 

| 
	|||||

kaj pa to cydio je možno zbrisat? 

| 
	|||||

restore _________________   | 
	|||||

Če bi se rad znebil samo ikone na home screenu, jo je možno skriti v SBSettings. 

| 
	|||||

najraje bi jo izbrisal sem probal samo dobim neko obvestilo da ni varno izbrisati itd... 

| 
	|||||

Če ne boš ponovno jailbreaku ni možnosti; razen če jo kupiš seveda.  | 
	|||||

me nebi motu jb sam sem dobil s strani appla neko safety obvestilo o jb pa ne vem točno zakaj sam da se mi nebi kej zablokiralo zaradi napačnih aplikacij ... 

| 
	|||||

Daj slikico.Ko vidiš obvestilo pritisni in zadrži home gumbek in takoj zatem pritisni power gumbek. _________________ ---->>>> rawr  | 
	|||||

Daj prilepi sliko sem gor da vidmo kaj ti apple teži  | 
	|||||

bom ko se mi prikaže.... 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |