Ali gre tukaj za kakšen nateg ? Ima kdo izkušnje s to trgovino ?
npr.Apple 17" Macbook Pro za 460EUR  :shock: 
LINK:
http://www.lsdianzi.com/product.asp?id=896

| LSDianzi - Mac za 250 EUR ??? | |||||

Ali gre tukaj za kakšen nateg ? Ima kdo izkušnje s to trgovino ?

npr.Apple 17" Macbook Pro za 460EUR :shock: LINK: http://www.lsdianzi.com/product.asp?id=896  | 
	|||||

Zgleda že tako. 

| 
	|||||

Zelo nateg  

Na podoben način prodajajo tudi avtomobile prek interneta  | 
	|||||

About them:

Maj ingliš iz veri gut.  | 
	|||||

Če zadevo dobro pogledate, so računalniki (jaz sem gledal le Apple) stari.

Naročil sem Po moje ta firma odkupuje "skadišča" ali propadle dilerje in prodaja star crap... v tem je kunšt cen za Apple. Telefoni pa to... pa ne vem kje je catch, ampak sigurno je!  | 
	|||||

Sploh ni tako komplicirano, kot praviš fangel. Tip je iz tretjega sveta, takorekoč nedosegljiv roki pravice. Malo goljufa, pa bo obogatel. 

| 
	|||||

Jaz sem le predvideval, da bi se šel tip pošten   

Ampak ker je tip zraven pribil še opremo kot so telefoni... dejansko postane sumljivo (čeprav so lahko tudi tej predmet in roba iz zgoraj omenjenega biznisa - odkupa). Kakorkoli... zadeva je sumljiva in smrdeča in boste več imeli od http://international.disneylandparis.com/index.xhtml tega, če že mislite zabiti višek (ali pa krvave prihranke  | 
	|||||

..Sploh, ker skoz poudarja Friends A ga je že kdo poskušal kontaktirat? Tel:+86-0377-61877821 Address:BeiJing  | 
	|||||

Sem pisal email toda še ni nobenega odgovora...    

| 
	|||||

Internetna prodaja se neverjetno širi, seveda nudi tudi raznoraznim goljufom kar lepe možnosti striženja ovac. Mislim naivnih kupcev. Zgoraj navedeni trgovec navaja Western Union kot 1. opcijo plačila. WU sploh ni ustanovljen z namenom plačevanja blaga ampak nakazila denarja svojcem, prijateljem. Zahteva po plačilu z WU in podobnimiplačilnimi sredstvi je prvi znak, da gre za prevaranta. Namreč; dovolj je da veš, da je denar nakazan in že dviguješ... sledi pa ni. Drugo: vedno bodite pozorni na email naslov. Raznorazni .hotmail.com, .yahoo.com in podobni emaili niso sledljivi. Lahko jih odpre vsakdo, brez vsake dokumentacije. Resni trgovci imajo registrirane email naslove, ki so lahko tudi prevara, a verjetnost je manjša. Na ebay-u pa je potrebno spremljati tudi odziv kupcev. Če ima nekdo 99,8% pozitiven odziv pri 1000 in več transakcijah gre verjetno za resnega prodajalca. Če pa nekdo ima samo 2 transakciji in še to sta nakupa... no potem se tveganje ustrezno poveča. Takrat je potrebno pridobiti ime in priimek, potem ni problem osebo izslediti v tel. imeniku... Če je tam ni... jaz ne kupujem. Pa vi???  | 
	|||||

Hehe...  sem dobil odgovor...., da "kao" pošiljajo tudi v Slovenijo. Čeprav močno dvomim, da je sploh kdaj slišal za Evropo.   

Sem mu poslal še nekaj dodatnih vprašanj glede plačevanja, dostave... itd. Me zanima kakšne fore se bo sedaj spomnil. P.s. Imam izkušnje z internetnimi nakupi, tako da "nič bat" da bi nasedel. Smešni so tej Kitajčki...  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |