Hvala!
| iOS 5 & Calendar | |||||
Prosim za pomoc. Do danes sem mislila, da mi je prvic uspelo sami narediti uspesen update na telefonu, ampak.. Torej, imam iPhone 4 z iOS 5. Prej sem si nekaj urejala koledar in sem po pomoti zbrisala vse prihodnje dogodke!
Hvala! |
|||||
Lahko v itunes označiš (slika) in syncaš...
Drugače pa ti predlagam, da si usposobiš iCloud... (na forumu imaš polno materiala kako in kaj) |
|||||
Iakai hvala - to sem poskusila, ampak ravno to ne dela..
Še kakšna druga ideja? tasa |
|||||
More delat
|
|||||
V iCal so zagotovo vsi zaznamki. Sem šla še enkrat preverit in ponovit postopek, pa nič.. Res ne vem, kje je problem.
|
|||||
Pa imaš v koledarju na iphone-u izbrane koledarje iz mac-a?
Tule klikneš in izbereš... ![]() |
|||||
Zanima me kako se v icloudu/koledarju nastavi da ne podvaja dogodkov - imam deljen koledar s sodelavcem. Ko vpišem dogodek, ga lepo prikaže na koledraju (iphone, ical). problem nastane ko ga povabim kot udeleženca dogodka - takrat dogodek podvoji - v iphonu in icalu, ne podvoji pa ga na icloud koledarju preko safarija. Kakšna rešitev?
hvala |
|||||
Imaš izbran samo en account na iphonu oz. mac-u?
|
|||||
imam me.com, gmail acount in še 2 accounta-samo za maile ...koledar imam na ON samo pri me.com.
|
|||||
a obstaja še kakšen koledar s slovenskimi prazniki? po iOS 5, ne dela več, tisti ki je bil na apple.com za iCal.
|
|||||
Nevem zakaj mi sedaj ne pokaže spremembe v koledarju na Mac-u ko sem vnesel v iPhone. Trej v iPhona sem dodal opravila ampak mi pri sinhronizaciji tega ne pokaže na Mac-u. Prej pa mi je. ??
|
|||||
Probaj vnesti v koledar z drugim imenom. Meni recimo koledarja z imenom Calendar ni hotelo syncat, ko sem pa vnesu v koledar z imenom Home al Work, pa mi ga je. |
|||||
Maš prav zaj pa je naredilo v sekundo...nevem zakaj calendar ne sinhronizira, če pa da work al pa home pa...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |