Hvala!
| iOS 5 & Calendar | |||||

Prosim za pomoc. Do danes sem mislila, da mi je prvic uspelo sami narediti uspesen update na telefonu, ampak.. Torej, imam iPhone 4 z iOS 5. Prej sem si nekaj urejala koledar in sem po pomoti zbrisala vse prihodnje dogodke!   

Hvala!  | 
	|||||

Lahko v itunes označiš (slika) in syncaš...

Drugače pa ti predlagam, da si usposobiš iCloud... (na forumu imaš polno materiala kako in kaj)  | 
	|||||

Iakai hvala - to sem poskusila, ampak ravno to ne dela..   

Še kakšna druga ideja? tasa  | 
	|||||

More delat  

| 
	|||||

V iCal so zagotovo vsi zaznamki. Sem šla še enkrat preverit in ponovit postopek, pa nič.. Res ne vem, kje je problem. 

| 
	|||||

Pa imaš v koledarju na iphone-u izbrane koledarje iz mac-a?

Tule klikneš in izbereš... ![]()  | 
	|||||

Zanima me kako se v icloudu/koledarju nastavi da ne podvaja dogodkov - imam deljen koledar s sodelavcem. Ko vpišem dogodek, ga lepo prikaže na koledraju (iphone, ical). problem nastane ko ga povabim kot udeleženca dogodka - takrat dogodek podvoji - v iphonu in icalu, ne podvoji pa ga na icloud koledarju preko safarija. Kakšna rešitev?

hvala  | 
	|||||

Imaš izbran samo en account na iphonu oz. mac-u? 

| 
	|||||

imam me.com, gmail acount in še 2 accounta-samo za maile ...koledar imam na ON samo pri me.com. 

| 
	|||||

a obstaja še kakšen koledar s slovenskimi prazniki? po iOS 5, ne dela več, tisti ki je bil na apple.com za iCal. 

| 
	|||||

Nevem zakaj mi sedaj ne pokaže spremembe v koledarju na Mac-u ko sem vnesel v iPhone. Trej v iPhona sem dodal opravila ampak mi pri sinhronizaciji tega ne pokaže na Mac-u. Prej pa mi je. ?? 

| 
	|||||

Probaj vnesti v koledar z drugim imenom. Meni recimo koledarja z imenom Calendar ni hotelo syncat, ko sem pa vnesu v koledar z imenom Home al Work, pa mi ga je.  | 
	|||||

Maš prav zaj pa je naredilo v sekundo...nevem zakaj calendar ne sinhronizira, če pa da work al pa home pa... 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |