| Aplikacija Dnevnik (Klika) in tujina | |||||
Upam, da se bodo oglasili avtorji aplikacije (Klika d.o.o.) s kaksnim pametnim odgovorom... Aplikacija Dnevnik mi je do sobote delovala BP... Danes pa sem poskusal na dopustu sneti nov Dnevnik.... In zadeva pride samo do 2%, potem pa obvisi.. Oz. Se nic ne dogaja dalje. Sumim, da zato, ker jo uporqbljam v tujem omrezju... Ali je to mozno? Sem poskusal tudi preko aplikacije Trafika sneti eno izmed brezplanih zadev (Student) .. Pa tudi ne deluje... Le da tam sploh ne zacne z downloadom, ampak javi, da ni internetne povezave... Povezava seveda je... drugace ne bi mogel tegale napisati
|
|||||
Dnevnik meni (doma) deluje.
S trafiko imam pa težave. Takoj ko kiknem na mje številke se aplikacija zapre. |
|||||
Meni je doma delovalo vse... Tako Dnevnik, kot tudi Trafika...
Se mi pa zdi, da sem nekje ze zasledil, da je nekdo potarnal, da ne deluje v tujini oz, da je bil problem enak...torej, da se je ustavilo na 2%... samo ne vem, kje sem to zasledil... Po drugi strani pa je kolea bil prejsnji teden tudi na Hrvaskem... In je rekel, da je normalno bral Delo in Dnevnik ... Snel jih je preko istega MiFi routercka, ki ga uporabljam sam (je imel mojega sposojenega) ... In prav tako je imel T-mobile SiM kartico.. Le da sem jaz v Rabcu, on je bil pa precej nizje |
|||||
Tole sem opazil tudi sam.
Zadeva se pri 2% ustavi, vendar če počakaš nekih 10-20 sekund gre normalno dalje. |
|||||
Mogoce je problem v tem, da imam jaz samo EDGE, ti si mel pa HSxPA
Jaz sem pustil par minut, pa se ni premaknilo iz teh 2% |
|||||
Dejansko na nekaterih wifi zadeva ne deluje. Razvijalcem obeh aplikacij sem pred kakim mesecemže poslal natančen opis napake, so odgovorili, da bodo pogledali. Od takrat pa nič novega. Na srečo je Dnevnik zdaj tudi v distribuciji press Displaya in na dopustu nisem ostal brez časopisa. |
|||||
Dobro vedeti. Sem ze mislil, da je kar narobe z mojim iPadom, ker mi v Singapuru noce sneti Dnevnika
Konkurencno Delo dela brez problema. EDIT: Zgleda, da so pofiksali zadevo, ker dela. |
|||||
Sem imel v Turčiji podobne težave, vendar le tam, kjer je imel wifi manjšo prepustnost. Pa še tam sem počakal kako minutko in ga je s težavo prenesel na tablico.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |