Aplikacija Dnevnik (Klika) in tujina | |||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
S trafiko imam pa težave. Takoj ko kiknem na mje številke se aplikacija zapre. |
|||||
![]() |
|||||
Se mi pa zdi, da sem nekje ze zasledil, da je nekdo potarnal, da ne deluje v tujini oz, da je bil problem enak...torej, da se je ustavilo na 2%... samo ne vem, kje sem to zasledil... Po drugi strani pa je kolea bil prejsnji teden tudi na Hrvaskem... In je rekel, da je normalno bral Delo in Dnevnik ... Snel jih je preko istega MiFi routercka, ki ga uporabljam sam (je imel mojega sposojenega) ... In prav tako je imel T-mobile SiM kartico.. Le da sem jaz v Rabcu, on je bil pa precej nizje ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Zadeva se pri 2% ustavi, vendar če počakaš nekih 10-20 sekund gre normalno dalje. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Jaz sem pustil par minut, pa se ni premaknilo iz teh 2% |
|||||
![]() |
|||||
Dejansko na nekaterih wifi zadeva ne deluje. Razvijalcem obeh aplikacij sem pred kakim mesecemže poslal natančen opis napake, so odgovorili, da bodo pogledali. Od takrat pa nič novega. Na srečo je Dnevnik zdaj tudi v distribuciji press Displaya in na dopustu nisem ostal brez časopisa. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Konkurencno Delo dela brez problema. EDIT: Zgleda, da so pofiksali zadevo, ker dela. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |