Za eDavke namerč Halcomov certifikat (to je še edino, zaradi česar imam na Macu Winse).
Imam MBP 2011 na Snow Leopardu, prestavil na 32-bitni kernel, legalen VMware Fusion in na tem legalne Windowse XP.
Zadnjič sem šel na Halcom po nov certifikat, ker bi se mi stari takoalitako iztekel. Dobil na CD-ju, vstavil v režo, ko so tekli Winsi v Fusionu, vse avtomatsko prek Wizarda, nisem niti importiral v Internet Explorer, samo vpisal kodo s kuverte in voilà.
Na eDavke sem se lahko prijavil, ampak mi teži, da nimam ActiveX-a. In ob vsakem zagonu mi Internet Explorer zateži, da nima Add-Ons.
Klical na Halcom, so mi poslali .txt file, ki sem ga spremenil v .ocx, potem Run, cmd, ampak tu se pa ustavi. V Command Promptu sploh ne morem nič brisati, zmeraj je tisti C:Documents and....User>, pišem lahko samo od tam naprej.
In sem potem shranil .ocx v to mapo C:...., ampak mi javlja nek error.
A je kdo to rešil za virtualizacijo? Ali moram res rebootat komp v Winsih. V primeru da ja, kaj se zgodi z licenco, ta zdaj propade, a ne moram kupit še ene Winse, ali kaj? Piratske variante se ne grem več, ker mi gre preveč na živce tista zvezdica in hvatanje krivin,
Hvala za odgovor, anyone?
LP