Ne morem naložiti ActiveX na XP-jih preko VMware Fusion | |||
Za eDavke namerč Halcomov certifikat (to je še edino, zaradi česar imam na Macu Winse). Imam MBP 2011 na Snow Leopardu, prestavil na 32-bitni kernel, legalen VMware Fusion in na tem legalne Windowse XP. Zadnjič sem šel na Halcom po nov certifikat, ker bi se mi stari takoalitako iztekel. Dobil na CD-ju, vstavil v režo, ko so tekli Winsi v Fusionu, vse avtomatsko prek Wizarda, nisem niti importiral v Internet Explorer, samo vpisal kodo s kuverte in voilà. Na eDavke sem se lahko prijavil, ampak mi teži, da nimam ActiveX-a. In ob vsakem zagonu mi Internet Explorer zateži, da nima Add-Ons. Klical na Halcom, so mi poslali .txt file, ki sem ga spremenil v .ocx, potem Run, cmd, ampak tu se pa ustavi. V Command Promptu sploh ne morem nič brisati, zmeraj je tisti C:Documents and....User>, pišem lahko samo od tam naprej. In sem potem shranil .ocx v to mapo C:...., ampak mi javlja nek error. A je kdo to rešil za virtualizacijo? Ali moram res rebootat komp v Winsih. V primeru da ja, kaj se zgodi z licenco, ta zdaj propade, a ne moram kupit še ene Winse, ali kaj? Piratske variante se ne grem več, ker mi gre preveč na živce tista zvezdica in hvatanje krivin, Hvala za odgovor, anyone? LP |
|||
![]() |
|||
Tako da lepo odskakljaj (s pomočjo cd-je) v dir, kjer mora biti tisti fajl, pa potem naprej ... Tole je sicer staro, ampak mislm, da še vedno veljavno http://ss64.com/nt/ _________________ 2013 15" MBP, 2010 MBA 11", 2007 MB 2.0, TC, iPhone SE, iPad Mini Retina, iPad2. Jebemti, bere se, kot da sem fanboy ... |
|||
![]() |
|||
VMW imam zaradi Proklika only |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |