Jabuk
Ne morem naložiti ActiveX na XP-jih preko VMware Fusion
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 19.08.2011 14:44:57
Ne morem naložiti ActiveX na XP-jih preko VMware Fusion
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

Za eDavke namerč Halcomov certifikat (to je še edino, zaradi česar imam na Macu Winse).

Imam MBP 2011 na Snow Leopardu, prestavil na 32-bitni kernel, legalen VMware Fusion in na tem legalne Windowse XP.

Zadnjič sem šel na Halcom po nov certifikat, ker bi se mi stari takoalitako iztekel. Dobil na CD-ju, vstavil v režo, ko so tekli Winsi v Fusionu, vse avtomatsko prek Wizarda, nisem niti importiral v Internet Explorer, samo vpisal kodo s kuverte in voilà.
Na eDavke sem se lahko prijavil, ampak mi teži, da nimam ActiveX-a. In ob vsakem zagonu mi Internet Explorer zateži, da nima Add-Ons.

Klical na Halcom, so mi poslali .txt file, ki sem ga spremenil v .ocx, potem Run, cmd, ampak tu se pa ustavi. V Command Promptu sploh ne morem nič brisati, zmeraj je tisti C:Documents and....User>, pišem lahko samo od tam naprej.

In sem potem shranil .ocx v to mapo C:...., ampak mi javlja nek error.

A je kdo to rešil za virtualizacijo? Ali moram res rebootat komp v Winsih. V primeru da ja, kaj se zgodi z licenco, ta zdaj propade, a ne moram kupit še ene Winse, ali kaj? Piratske variante se ne grem več, ker mi gre preveč na živce tista zvezdica in hvatanje krivin,

Hvala za odgovor, anyone?

LP
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 19.08.2011 20:56:24
Če se še spomnim command prompta, tam ne brišeš, ampak je podobno kot v terminalu. cd .. (ali nekaj podobnega) je direktorij višje, cd \ je v root diska, itd ...
Tako da lepo odskakljaj (s pomočjo cd-je) v dir, kjer mora biti tisti fajl, pa potem naprej ...
Tole je sicer staro, ampak mislm, da še vedno veljavno
http://ss64.com/nt/

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 23.08.2011 10:02:48
sicer ni direkt rešitev tvojega problema, vendar - meni Edauki delajo normalno v MAC Firefox

VMW imam zaradi Proklika only
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani