Zdravo,
Za eDavke namerč Halcomov certifikat (to je še edino, zaradi česar imam na Macu Winse).
Imam MBP 2011 na Snow Leopardu, prestavil na 32-bitni kernel, legalen VMware Fusion in na tem legalne Windowse XP.
Zadnjič sem šel na Halcom po nov certifikat, ker bi se mi stari takoalitako iztekel. Dobil na CD-ju, vstavil v režo, ko so tekli Winsi v Fusionu, vse avtomatsko prek Wizarda, nisem niti importiral v Internet Explorer, samo vpisal kodo s kuverte in voilà.
Na eDavke sem se lahko prijavil, ampak mi teži, da nimam ActiveX-a. In ob vsakem zagonu mi Internet Explorer zateži, da nima Add-Ons.
Klical na Halcom, so mi poslali .txt file, ki sem ga spremenil v .ocx, potem Run, cmd, ampak tu se pa ustavi. V Command Promptu sploh ne morem nič brisati, zmeraj je tisti C:Documents and....User>, pišem lahko samo od tam naprej.
In sem potem shranil .ocx v to mapo C:...., ampak mi javlja nek error.
A je kdo to rešil za virtualizacijo? Ali moram res rebootat komp v Winsih. V primeru da ja, kaj se zgodi z licenco, ta zdaj propade, a ne moram kupit še ene Winse, ali kaj? Piratske variante se ne grem več, ker mi gre preveč na živce tista zvezdica in hvatanje krivin,
Hvala za odgovor, anyone?
LP

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani