| Simobil iphone banner | |||||
|
|||||
enako na FF 3.6.17 (tiger)
|
|||||
Meni na Windows verziji Google Chroma deluje normalno.
|
|||||
men tud ne dela pravilno v safariju..
|
|||||
men v safariju dela ok v kromu pa ne
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
v mozili ne dela !
|
|||||
Mozilla na windowsih isto nedela..
|
|||||
Aja zaj vidim, meni dela normalno v Safari-ju.
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Kaj pa je sploh smisel tega bannerja? Na Jabuk.si ne vem če je kdo, ki ne bi vedel, da simobil prodaja iPhone
|
|||||
dela
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
F5 pa bo tudi v Chrome delovalo. Tudi meni se je zgoraj odprl, po refreshu pa se prikaže na desno stran, kamor tudi sodi. Verjetno gre za popravek v CSS kodi strani, ki jo imamo redni obiskovalci foruma v predpomnilniku.
_________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema |
|||||
Pozabil sem omenit, da na macu SL 10.6.7... in ne... ne pmaga popolnoma nič
|
|||||
Kaj pa izbris začasnih internetnih datotek (temporary internet files) - pojma nimam kako imajo pri Mac-u to poimenovano
_________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema |
|||||
A je to slučajno cache? _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Prej sem zbirsal predpomnilnik in piškoteke pa osvežil in nič... zdaj (ob drugi osvežitvi) pa dela... na desni strani grdo skropucalo
|
|||||
adblock ftw
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Tocno... Tnx
Na ios je se bolj motece |
|||||
Kdo je dal to sploh gor???!! Grdo!
|
|||||
+1 |
|||||
grdo... +1
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |