| Simobil iphone banner | |||||
| 
 | |||||
|  | |||||
| 
 enako na FF 3.6.17 (tiger) | |||||
|  | |||||
| 
 Meni na Windows verziji Google Chroma deluje normalno. | |||||
|  | |||||
| 
 men tud ne dela pravilno v safariju..    | |||||
|  | |||||
| 
 men v safariju dela ok v kromu pa ne _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 | |||||
|  | |||||
| 
 v mozili ne dela ! | |||||
|  | |||||
| 
 Mozilla na windowsih isto nedela.. | |||||
|  | |||||
| 
 Aja zaj vidim, meni dela normalno v Safari-ju. _________________ Sent from my iPod shuffle | |||||
|  | |||||
| 
 Kaj pa je sploh smisel tega bannerja? Na Jabuk.si ne vem če je kdo, ki ne bi vedel, da simobil prodaja iPhone   Na to smo vendarle čakali več let... | |||||
|  | |||||
| 
 dela   _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 | |||||
|  | |||||
| 
 F5 pa bo tudi v Chrome delovalo. Tudi meni se je zgoraj odprl, po refreshu pa se prikaže na desno stran, kamor tudi sodi. Verjetno gre za popravek v CSS kodi strani, ki jo imamo redni obiskovalci foruma v predpomnilniku. _________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema | |||||
|  | |||||
| 
 Pozabil sem omenit, da na macu SL 10.6.7... in ne... ne pmaga popolnoma nič   | |||||
|  | |||||
| 
 Kaj pa izbris začasnih internetnih datotek (temporary internet files) - pojma nimam kako imajo pri Mac-u to poimenovano   _________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema | |||||
|  | |||||
| 

A je to slučajno cache? _________________ Sent from my iPod shuffle | |||||
|  | |||||
| 
 Prej sem zbirsal predpomnilnik in piškoteke pa osvežil in nič... zdaj (ob drugi osvežitvi) pa dela... na desni strani grdo skropucalo   Ki mi spodaj podaljša scrollbar...škoda za te reklame... sicer pa je tako ali tako bilo slej ko prej za pričakovati.... | |||||
|  | |||||
| 
 adblock ftw _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs | |||||
|  | |||||
| 
 Tocno... Tnx    Na ios je se bolj motece  Jb ftw.. | |||||
|  | |||||
| 
 Kdo je dal to sploh gor???!! Grdo! | |||||
|  | |||||
| 

+1 | |||||
|  | |||||
| 
 grdo... +1 | |||||
|  | |||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja | 
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |