Upam, da med iskanjem foruma nisem zgrešil; kako omogočim prikazovanje č-jev v mail aplikaciji? Namesto č mi prikazuje è.
Vnaprej hvala.

| Mail in č-ji | |||||

Upam, da med iskanjem foruma nisem zgrešil; kako omogočim prikazovanje č-jev v mail aplikaciji? Namesto č mi prikazuje è.

Vnaprej hvala.  | 
	|||||

Nihče ne ve? 

| 
	|||||

Imam enak problem... Pri predogledu mejla mi lepo prikazuje, ko pa kliknem na mejl, mi pa č-je sesuje... Andrej  | 
	|||||

meni normalno prikazuje Č-je. Mogoče je kaj v zvezi z jezikom ali pa region formatom ki ju imaš izbrana na macu? 

| 
	|||||

Si se igral kaj z fonti, character seti...? Katero verzijo maila imas, OS X...? 

| 
	|||||

| 
	|||||

No, nekaj mi je uspelo. V Mailu sem se igral z preklopom Message - Text encoding in izbral unicode, nato pa Central european in začuda je čje začel prikazovati brez nekih poporodnih e-jev. 

| 
	|||||

Mislim, da z UTF-8 tudi ne bi mogel zgrešiti... Je nekako bolj univerzalen  

| 
	|||||

Važno da zdej dela. 

| 
	|||||

Pa smo spet tu. V emailu mi ne prikazuje č-jev, kot prej, s tem da če naredim kot je prej delalo permamentno Message - text encoding in izberem UTF-8, to deluje samo pri tem izbranem emailu, ne pri vseh naslednjih.

Kako ste rešili problem?  | 
	|||||

jaz mam normalne č je, pa nism nč spreminjal   
			_________________ Lp Simon  | 
	|||||

Se ti nikoli ne prikažejo č-ji, al samo v nekaterih mailih.

Kot je meni znano, je encoding zapisan že v mailu. Zato bi bilo možno, da dobiš kak star encoding, ki ga mail ne podpira.  | 
	|||||

To pa zna biti, ja. Čje mi ne prikazuje samo v mailih, ki so obvestila o novih prispevkih na forumih. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |