Upam, da med iskanjem foruma nisem zgrešil; kako omogočim prikazovanje č-jev v mail aplikaciji? Namesto č mi prikazuje è.
Vnaprej hvala.
| Mail in č-ji | |||||
Upam, da med iskanjem foruma nisem zgrešil; kako omogočim prikazovanje č-jev v mail aplikaciji? Namesto č mi prikazuje è.
Vnaprej hvala. |
|||||
Nihče ne ve?
|
|||||
Imam enak problem... Pri predogledu mejla mi lepo prikazuje, ko pa kliknem na mejl, mi pa č-je sesuje... Andrej |
|||||
meni normalno prikazuje Č-je. Mogoče je kaj v zvezi z jezikom ali pa region formatom ki ju imaš izbrana na macu?
|
|||||
Si se igral kaj z fonti, character seti...? Katero verzijo maila imas, OS X...?
|
|||||
|
|||||
No, nekaj mi je uspelo. V Mailu sem se igral z preklopom Message - Text encoding in izbral unicode, nato pa Central european in začuda je čje začel prikazovati brez nekih poporodnih e-jev.
|
|||||
Mislim, da z UTF-8 tudi ne bi mogel zgrešiti... Je nekako bolj univerzalen
|
|||||
Važno da zdej dela.
|
|||||
Pa smo spet tu. V emailu mi ne prikazuje č-jev, kot prej, s tem da če naredim kot je prej delalo permamentno Message - text encoding in izberem UTF-8, to deluje samo pri tem izbranem emailu, ne pri vseh naslednjih.
Kako ste rešili problem? |
|||||
jaz mam normalne č je, pa nism nč spreminjal
_________________ Lp Simon |
|||||
Se ti nikoli ne prikažejo č-ji, al samo v nekaterih mailih.
Kot je meni znano, je encoding zapisan že v mailu. Zato bi bilo možno, da dobiš kak star encoding, ki ga mail ne podpira. |
|||||
To pa zna biti, ja. Čje mi ne prikazuje samo v mailih, ki so obvestila o novih prispevkih na forumih.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |