Jabuk
mobil me
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.03.2011 22:57:43
mobil me
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdravljeni

nekje sem slišal da bi lahko mobil me v prihodnosti postal free opcija, kaj mislite o tem vi ?

zanima me še kak ste uporabniki mobile me-ja kaj zadovoljni z to programsko opremo

hvala

lep dan
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Horjul
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 26.03.2011 06:14:50
Re: mobil me
Davorin91 je napisal/a:
pozdravljeni

nekje sem slišal da bi lahko mobil me v prihodnosti postal free opcija, kaj mislite o tem vi ?

zanima me še kak ste uporabniki mobile me-ja kaj zadovoljni z to programsko opremo

hvala

lep dan

Počasna je kot 300 hudičev, če se logiraš preko weba. Sicer pa je meni cool.

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 26.03.2011 20:20:01
Počasna? Meni se ne zdi...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 26.03.2011 20:38:50
MobileMe (včasih .Mac in iTools) uporabljam od leta 2005.
V glavnem storitev Mail, Gallery in Sync (Keychains, Bookmarks, Contacts, Calendars, Notes) med/na različnimi napravami.

Ostale storitve: Find My iPhone (ideja je dobra, vendar še ni bilo potrebe po uporabi), Back to My Mac (bi bilo zanimivo, vendar mi omrežje ne dopušča uporabe), iDisk (v Evropi zelo počasen, na meji uporabe), Backup (ne potrebujem, imam Time Capsule), iWork.com (ne potrebujem).
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.03.2011 22:43:28
V taki obliki kot je sedaj bi MobileMe moral biti free.
Počasnost? iDisk se mi ne zdi počasen (upoad) v primerjavi z konkurentom Live.com.
Počasni so Contacts, ker išče med tem, ko tipkaš iskalni niz in mail je malce počasen.

Jaz uporabljam MobileMe že nekaj časa (sinhroniziran imam iMac, iPad, iPhone in MBP) in je OK ... ni mi pa super truper.
Veliko boljšo storitev ponuja Microsoft z Live.com in še zastonj je, a nisem PC user ... vsaj zaenkrat ne.

Da bi MobileMe dobil svojo vrednost bi moral obstoječim "storitvam" (mail, contacts, iDisk...) dodati še iWork.com z možnostjo vsaj osnovnega editiranja in ustvarjanja dokumentov (kot ima Live.com) in nekako integrrat kakšna socialna omrežja ala FB, Linked...

Zanimivo pa mi je recimo rešitev bloganja na MobileMe. Z kombinacijo MobileMe in iWeb si lahko precej enostavno ustvariš svoj blog ali spletno stran. Microsoft se je svoji storitvi v sklopu Live.com odpovedal in uporabnikom svetoval WordPress. Nekaj pa je ... roko na srce, iWeb ni "key" zadeva za Apple in iLife, zato ne pričakovat neke blazne kompleksne zadeve.

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani