mobil me | |||||
nekje sem slišal da bi lahko mobil me v prihodnosti postal free opcija, kaj mislite o tem vi ? zanima me še kak ste uporabniki mobile me-ja kaj zadovoljni z to programsko opremo hvala lep dan |
|||||
![]() |
|||||
Počasna je kot 300 hudičev, če se logiraš preko weba. Sicer pa je meni cool. _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
V glavnem storitev Mail, Gallery in Sync (Keychains, Bookmarks, Contacts, Calendars, Notes) med/na različnimi napravami. Ostale storitve: Find My iPhone (ideja je dobra, vendar še ni bilo potrebe po uporabi), Back to My Mac (bi bilo zanimivo, vendar mi omrežje ne dopušča uporabe), iDisk (v Evropi zelo počasen, na meji uporabe), Backup (ne potrebujem, imam Time Capsule), iWork.com (ne potrebujem). |
|||||
![]() |
|||||
Počasnost? iDisk se mi ne zdi počasen (upoad) v primerjavi z konkurentom Live.com. Počasni so Contacts, ker išče med tem, ko tipkaš iskalni niz in mail je malce počasen. Jaz uporabljam MobileMe že nekaj časa (sinhroniziran imam iMac, iPad, iPhone in MBP) in je OK ... ni mi pa super truper. Veliko boljšo storitev ponuja Microsoft z Live.com in še zastonj je, a nisem PC user ... vsaj zaenkrat ne. Da bi MobileMe dobil svojo vrednost bi moral obstoječim "storitvam" (mail, contacts, iDisk...) dodati še iWork.com z možnostjo vsaj osnovnega editiranja in ustvarjanja dokumentov (kot ima Live.com) in nekako integrrat kakšna socialna omrežja ala FB, Linked... Zanimivo pa mi je recimo rešitev bloganja na MobileMe. Z kombinacijo MobileMe in iWeb si lahko precej enostavno ustvariš svoj blog ali spletno stran. Microsoft se je svoji storitvi v sklopu Live.com odpovedal in uporabnikom svetoval WordPress. Nekaj pa je ... roko na srce, iWeb ni "key" zadeva za Apple in iLife, zato ne pričakovat neke blazne kompleksne zadeve. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |