| Poslušanje glasbe med igranjem igre. Ne gre! | |||
Zanima me, ali kdo ve kako bi, oz. če se sploh da, da bi med igranjem igre (v mojem primeru iMobsters) lahko poslušal glasbo z iPod liste. Pri nekaterih igrah se to da, pri nekaterih pa ne. Ali kdo ve kako bi to uredil? S pomočjo kakšne aplikacije ali kaj podobnega? Hvala za pomoč, lepo se mejte
|
|||
če ti po defaultu noče predvajat iPoda med igro, ampak igra samo glasbo z igre, mogoče gre spremenit kaj v nastavitvah v igri sami, mogoče pa sploh ne dela, saj je še veliko iger, ki nimajo podpore za multitasking.
|
|||
Najvrjetneje je res tako, da imaš to opcijo v nastavitvah. Sam sicer tega nikoli ne počnem, pa sem zdaj vseeno probal na štirih in mi je pri vseh delovalo.
|
|||
To nima veze z multitaskingom ali nastavitvami.
Odvisno je od tega, kakšen audio session ima aplikacija nastavljen. Če je ambient, dela z glasbo v ozadju, če je pa playback (kar je privzeto) pa ne dela. Dvomim, da je kak developer dal možnost v nastavitve. Bolj verjetno je, da na to niso pomislili. Predlagam, da pišeš developerjem in jih prosiš, da v naslednji verziji popravijo. |
|||
Ne vem, če čisto dobro razumem... namreč v večih igrah imaš možnost predvajanja ipod glasbe, s tem mislim da imaš na voljo svojo playlisto iz ipod app-a oz. tisto, ki si si sam naložil... No jaz sem pač mislil, da je onemogočeno prav zaradi tega, kr ima igra možnost predvajanja vgrajeno.
|
|||
Vse je odvisno od implementacije. Določene igre imajo vgrajeno zaznavo iPod glasbe in se ustrezno obnašajo. Druge igre pa tega sploh ne upoštevajo. In če v slednjem primeru nimajo audio session nastavljen na ambient, bo zvok iz igre prekinil zvok iz iPoda (pa naj bo to glasba v ozadju ali pa zvočni efekti v igri).
|
|||
Ampak če tudi maš celotno igro na mute, brez kakršnihkoli zvokov, ti ipod aplikacijo skine. To bi se moglo dat prilagodit v nastavitvah, ker to z playlistami je tak-tak.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |