HDMI in Philips HD TV | |||
Včasih sem televizijo in računalnik povezoval z VGA kablom in z kablom za zvok, da sem na TV gledal HD filme . Prejšnji teden sem se odločil, da hočem imeti vse v 1 kablu in da bi rad gledal 1080p kar pa VGA ne podpira.. Kupil sem HDMI kabel. Sedaj je pa pri kablu problem, da ne deluje kot bi moral. Če nastavim resolucijo zaslona na TV (prek računalnika) na 1920x1080 ne pokaže slike čez cel zaslon, ampak naredi spodaj in ob strani rob. (Televizija IMA podprto resolucijo 1920x1080 in zaslon je 16:9 -VGA je lepo delal na tej resoluciji). Da je slika čez cel zaslon moram dati resolucijo 1600x1200, kar pa nima smisla glede na to, da mi je do HD filmov. Je kabel pokvarjen ali kaj drugega? Hvala za odgovor.. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
jaz imam hd philips pa mi je pomagala pri povezavi z mac minijem ko mi nikakor ni uspelo nastaviti da je bilo tak kot treba... (resolucijo) kar nastavitev na TV-ju in zdaj lepo vidim robe etc. kot na monitoru! sepravi probaj nastavitev na TV-ju ! Jaz imam 720 izhod za pravilno prikazovanje pa na TV lp |
|||
![]() |
|||
![]() sedaj je pa problem da se te nastavitve nočejo shraniti in moram vsakič ko povežem računalnik in tv zagnati Catalyst Control Center (sf***n software) in dati iz 9% na 0%.. to se pa verjetno ne da rešiti? |
|||
![]() |
|||
lp |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |