http://www.cultofmac.com/161020/new-ipad-requires-reboot-to-connect-to-3g-networks/
Zadevo so povzeli na cultofmac, upajmo, da Apple hitro popravi to neumnost, ki je očitno neprijetna za veliko uporabnikov.
iPad requires reboot to connect to 3g | |||||
http://www.cultofmac.com/161020/new-ipad-requires-reboot-to-connect-to-3g-networks/
Zadevo so povzeli na cultofmac, upajmo, da Apple hitro popravi to neumnost, ki je očitno neprijetna za veliko uporabnikov. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Skratka pri meni ni krize ampak, če tega ne popravijo v roku recimo dveh mesecev bo šel iPad na servis, ker čudno mi pa je da je to kao softwerska napaka, če vsak poroča o drugačni frekvenci pojavljanja ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Zadeva je pa resnično zelo moteča. _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
oni ti 100% ne bodo izdali, če je pripravljen kakršenkoli update, saj tega ne smejo govoriti. Lahko pa jim probaš lepo opisati situacijo in mogoče bodo ugotovili, da to vendarle je napaka in označili tvoj iPad kot upravičen do zamenjave za refurbished. |
|||||
![]() |
|||||
Nato sem dobil od operaterke naslov s katerim sem se povezal na apple diagnostic site, s katerim je opravila diagnostiko iPad-a na daljavo. Na samem omrežju in programski opremi ni našla nobenih napak, počakal sem nekaj minut, da je opravila še dodatni pregled, nato pa podala poročilo, da nekaj ne štima s samim iPad-om (torej HW po njihovo). Na podlagi odprtega primera me je napotila na servis EPL, kjer mi bodo opravili zamenjavo iPad-a z novim. Prejel sem tudi mail iz strani Apple-a, katerega sem nato predložil na servisu, tako da po besedah EPL-ja še danes pošljejo iPad v Apple, sam pa naslednji teden prejmem novega. Žal pa sem ponovno brez njega... Tokrat so bili na EPL korektni in prijazni, Opravičilo sem dobil pa že direktno od apple operaterke med klicem na apple support. Upam, da bo sedaj napaka opravljena, drugače me ponovno čaka saga naprej... Držim pesti. Dajte še vi ![]() _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ma pa Qualcom hude probleme, ker je ne bo mogel do konca leta izdobaviti dovolj čipov. Tako za Apple, kot ostale ... verjetno bo cela štala okrog tega. http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/qualcomm-unable-to-meet-snapdragon-demand-1076987 |
|||||
![]() |
|||||
The Engineering dept from California responded but unfortunately there is currently no work around as you've already done everything and they have received reports from others of this and are working on it. They did however ask me to express their thanks to you for your detailed description of the issue and also that they may need to contact you at some point, should they need more information. They mentioned that again, there is no point to replace your device (as this is probably a software issue) and you should keep on being up to date, as you have been so far. Thank you very much for understanding and i'm sorry for the inconvenience. Apple ve za teževo in jo rešuje. Torej menjava HW-ja ne pomaga, reseti taki in drugačni tudi ne, nekaterim telovadbe s SIM PIN, drugim spet kaj drugega... Vse skupaj ne pomaga na dolgi rok, saj gre za SW težavo, katero se trudijo odpraviti. Poslal sem jim tako loge iz same naprave, loge direktno iz omrežja (s strani operaterja) in tako prišel do uradnega odgovora Apple-a. Bo potrebno počakati na naslednji update in upati, da so zadevo rešili. Toliko, da tudi ostali veste kakšno je stanje z omenjenim problemom. _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() Lepo, da tudi nam poročaš .. Seveda čakamo s tabo na razplet te sage. ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
![]() Zelo lepo je tudi to, da so se odzvali na moj problem, ki ni tako "nedolžen" kot je najprej izgledalo. Sem prav vesel, da se reč premika ![]() _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() _________________ |
|||||
![]() |
|||||
In s tem sem tudi popolnoma izključil dvome o napaki HWja in samo kakšne serije, saj je bil vsak iz druge serije. In pa kot najpomembneje: reč je pričel preučevati Apple sam. Če to ni dosežek ![]() Sedaj, ko vidim, da nekaj delajo na primeru, bom lažje počakal na naslednjo nadgradnjo/popravek iOSa ![]() In pa upam, da sem s svojim poročanjem še komu olajšal nepotrebno skakanje do serviserjev in pregovarjanje, konec koncev pa tudi nikomur ne privoščim, da bi bil brez izdelka praktično cel prvi mesec po nakupu, tako kot sem bil jaz... _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |