Imam Mac Minija , Intel Core 2 Duo - 2,26 GHz, 2 GB rama itd.
Problem imam z monitorji in sicer imam vezano takole:
Na Mini DVI video izhod sem priklopil Mini DVI to DVI adapter, na ta adapter pa sem priklopil DVI to HDMI adapter iz katerega potem peljem HDMI kabel do televizije - Sony Bravia KDL-40S4000.
Na Mini DisplayPort video izhod pa sem priklopil Mini DisplayPort to VGA adapter iz katerega peljem VGA kabel na ekran - Lenovo L191.
Sedaj pa je stvar naslednja:
Rad bi, da je moj primaren zaslon Lenovo (povezan preko Mini DisplayPort) in zato sem ga tako tudi nastavil in s tem ni večjih problemov.
Problem pa je sledeč:
Ko računalnik zaženem slišim uvodni zvok, ampak tista siva slika z Applovim logotipom pa je na televiziji (povezana preko Mini DVI port) čeprav je moj primarni ekran Lenovo. Sedaj pa vas naproščam za pomoč - (preden si populim vse lase) kako to vstopno sliko prestaviti iz TVja na monitor, saj ne želim ob vsakem zagonu računalnika prižigati TVja in izbirati med OSi itd. Stvar je zelo moteča.
In pa mogoče mi lahko pomagate še pri naslednji stvari - Zakaj moja Magic Mouse ne deluje v Windows 7 inštaliranih preko Boot Campa??
Že vnaprej se zahvaljujem

EDIT: Tudi v Windowsih, v nadzorni plošči kjer lahko preveriš "indetiteto" mi kaže da je TV številka 1 in monitor številka 2, čeprav je primarni ekran nastavljen na monitor. Na ostalih (Windows) forumih sem zasledil, da lahko ta problem rešiš tako, da zamenjaš kable - v mojem primeru bi to pomenilo naslednje:
Ekran bi moral priklopiti na Mini DVI port in TV na Mini DisplayPort, kar pa je v mojem primeru neizvedljivo, saj nimam Mini DVI to VGA adapterja in ga tudi NE ŽELIM dokupiti.
Torej predvidevam, da je problem v tem, da je za primarni zaslon mišljen Mini DVI video izhod in ne Mini DisplayPort. Se mogoče da to programsko kako spremeniti?