lp, mene pa zanima sledeče...kot uporabnim Mobitel-a imam seveda na 3GS-u aplikacijo Monitor...in danes sem opazo eno nenavadno stvar...vsaj za mene no...in da opišem moj primer...
Ker sem pač glede teh 100mb zeloooo skeptičen seveda redno spremljam porabo interneta. No do danes, nekje 12-13 ure sem imel porabljenih 37MB/100mb....zanimovost...na šihtu med malco pogledam en youtube posnetek preko 3G omrežja(za ta posnetek sem zaj doma na računalniku vido da je velik v HIGH QUALITY 21.8mb). in kaj je moj problem...no od recmo 13ure pa do nekje 17-te mi je poraba interneta zrasla na 100mb/100mb(torej vse sm pokuro) in razačunali so mi dodatno porabo 3.75€ kar znaša nekje 17mb prekoračitve...po klicu na mobitel center nism zvedo nič ker seveda nimajo nobenega vpogleda...me zanima...se je komu zgodlo že kaj podobnega?najbol sumim kake cydia softwere...čepra...jih že uporabljam cel mesec...in kot sem napisal sem do danes porabil pičlih 37mb...
se še komu zdi to normalno?
lp in hvala za odgovore

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani