Iphone 3GS - huda poraba interneta | |||
Ker sem pač glede teh 100mb zeloooo skeptičen seveda redno spremljam porabo interneta. No do danes, nekje 12-13 ure sem imel porabljenih 37MB/100mb....zanimovost...na šihtu med malco pogledam en youtube posnetek preko 3G omrežja(za ta posnetek sem zaj doma na računalniku vido da je velik v HIGH QUALITY 21.8mb). in kaj je moj problem...no od recmo 13ure pa do nekje 17-te mi je poraba interneta zrasla na 100mb/100mb(torej vse sm pokuro) in razačunali so mi dodatno porabo 3.75€ kar znaša nekje 17mb prekoračitve...po klicu na mobitel center nism zvedo nič ker seveda nimajo nobenega vpogleda...me zanima...se je komu zgodlo že kaj podobnega?najbol sumim kake cydia softwere...čepra...jih že uporabljam cel mesec...in kot sem napisal sem do danes porabil pičlih 37mb... se še komu zdi to normalno? lp in hvala za odgovore |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Je pa vseeno sumljivo. |
|||
![]() |
|||
bedarija je to da je mobitel dobesedno nategno đabest userje...ampak o tem je blo že dost govora ![]() me pa zanima še neki...obstaja mogoč kak app ki bi ti prikazoval porabo podatkov glede na aplikacijo?za windows mobile sem imel včasih to...za ios najdem samo data usage ki prikazuje splošno porabo...ker tale monitor je tut tak...vsakič kaže drgač se mi zdi. lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() p.s. aja in šele sedaj sem opazil kakšna razlika je pri iphonu sedaj ko imam internet ali pa prej ko nisem smel nič delati gor razn doma prek wlana |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |