Jabuk
Iphone 3GS - huda poraba interneta
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.09.2010 20:00:12
Iphone 3GS - huda poraba interneta
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
lp, mene pa zanima sledeče...kot uporabnim Mobitel-a imam seveda na 3GS-u aplikacijo Monitor...in danes sem opazo eno nenavadno stvar...vsaj za mene no...in da opišem moj primer...

Ker sem pač glede teh 100mb zeloooo skeptičen seveda redno spremljam porabo interneta. No do danes, nekje 12-13 ure sem imel porabljenih 37MB/100mb....zanimovost...na šihtu med malco pogledam en youtube posnetek preko 3G omrežja(za ta posnetek sem zaj doma na računalniku vido da je velik v HIGH QUALITY 21.8mb). in kaj je moj problem...no od recmo 13ure pa do nekje 17-te mi je poraba interneta zrasla na 100mb/100mb(torej vse sm pokuro) in razačunali so mi dodatno porabo 3.75€ kar znaša nekje 17mb prekoračitve...po klicu na mobitel center nism zvedo nič ker seveda nimajo nobenega vpogleda...me zanima...se je komu zgodlo že kaj podobnega?najbol sumim kake cydia softwere...čepra...jih že uporabljam cel mesec...in kot sem napisal sem do danes porabil pičlih 37mb...

se še komu zdi to normalno?

lp in hvala za odgovore
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 18.09.2010 20:07:04
To definitivno ni normalno. Kaj ti je pa kurilo toliko podatkov pa ne bi vedel. Imaš mogoče kak sw iz cydije za shranjevanje youtube videov? Če bi se ti ta zaciklal, bi lahko kaj takega nastalo...
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 18.09.2010 20:11:33
ja yourtube...na katerega sem tudi sam posumil...in sem ga že removal. čeprav posnetek morš ročno shrant...in shranjenga ni bilo...pa dobro ni važn...šola za naprej. jutr restore in brez junka od sedaj naprej.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 18.09.2010 20:29:01
To je ta bedarija.. Namesto teh 4€ plusa bi rajš kupil vsaj 500MB če ne 1GB pa se zdej ne bi po glavi tepel. Res 100MB na iphonu ni nič..
Je pa vseeno sumljivo.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 18.09.2010 22:10:46
sem prejšnji mesec zaradi preventive dokupo 1gb...vsega skupaj sem porabil cca 110mb...zato ta mesec nisem...in kot sem napisal, z mojo uporabo sem v dobrem pol mesca skuro 37mb...razn tega danes. hec je v tem da sem do sedaj skos youtube uporabljal z wifi...danes prvič z 3g in me je prneslo okoli konkretno...ampak je že odstranjen app.
bedarija je to da je mobitel dobesedno nategno đabest userje...ampak o tem je blo že dost govora Razz

me pa zanima še neki...obstaja mogoč kak app ki bi ti prikazoval porabo podatkov glede na aplikacijo?za windows mobile sem imel včasih to...za ios najdem samo data usage ki prikazuje splošno porabo...ker tale monitor je tut tak...vsakič kaže drgač se mi zdi.

lp
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 18.09.2010 22:18:00
glede na to da imaš jailbreakanega sem prepričan da je kaj takega v cydii
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 18.09.2010 22:34:45
Tudi meni je iphone "kuril" na povno hehe pa nism meu nč zakuplnga in sm mogu plačat sam za net en mesc 15€ . No zdej sm pa ga restoru, dokupu za 5€ 1GB Very Happy in mam do konc mesca še 600mb.

p.s. aja in šele sedaj sem opazil kakšna razlika je pri iphonu sedaj ko imam internet ali pa prej ko nisem smel nič delati gor razn doma prek wlana
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 19.09.2010 08:25:45
Jah iphone brez interneta je itak krneki Very Happy
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani