Jabuk
Nexus One vs. Samsung Galaxy S
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.09.2010 09:39:43
Nexus One vs. Samsung Galaxy S
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

sam osebno imam iPhone 3G, vendar razmisljam, da bi potestiral se kaj razen tega.

Moznost sem imel testirati Samsung Galaxy S in moram povedati, da sem nad njim prijetno presenecen.
Vendar bi rad naredil prehod na Nexus One, pa me zanima glede na to, da N1 ni vec tako nova stvar na trgu ali se lahko kosa s Samsung Galaxy S ali ne.

Sam osebno ne poznam nikogar, ki bi imel Nexus One, da bi ga lahko v zivo potestiral pa me zanima ali je kdo izmed vas ze imel oba v rokah in ali sta dokaj slicna ali je Samsung Galaxy S veliko boljsi nakup.

hvala in lp
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 16.09.2010 09:42:15
Nexus One se glede hardware-a in hitrosti ne more kosati z Galaxy S. Ima pa eno občutno prednost... in sicer takoj, ko izide nova verzija Androida, bo Nexus One dobil upgrade (enako kot pri iPhonih). Pri galaxy S si pa odvisen od milosti Samsunga. Je pa all-in-all galaxy S boljši telefon.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 16.09.2010 11:10:39
Nexus One je bolj kot ne razvijalsko orodje. Mene je najbol motilo to, da je vidljivost zaslona zunaj porazna (tudi z brightness na 100%). Druga stvar je bilo pisanje.. Probal sem veliko tipkovnic in na žalost nikakor ni šlo.. Všeč pa mi je bil stock Eclair kot tudi Froyo (brez smeti!).

Galaxy S je že takoj ko ga primeš čisto nekaj drugega. Lepo sede v roko, za tako veliko napravo je precej lahek! Ekran in odzivnost je super. Pa tudi zgoraj omenjene težave so bile skoraj vse odpravljene. Pišem lahko zelo hitro, vidljivost zunaj je super pa tudi kamera je precej boljša. Pa še za sexy 300€ sem ga dobil na bolhi med prvimi.

Tako da razen, če je kaka posebna stvar ki bi te na Nexus One močno fascinirala.... jaz nebi gledal nič drugega kot Galaxy S. Če pa se ti ne mudi pa pride naslednji mesec v EU tale zverina:
http://www.engadget.com/2010/09/15/htc-desire-hd-first-hands-on/
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 16.09.2010 11:36:05
Sem bil kar podobnega mnenja ja, da je Samsung Galaxy S boljsi od Nexus One.

Zakaj sem zelel N1?
Zato, ker je nekoc veljalo, da imajo iPhone lahko le redke izjeme. Sicer je zelo fantasticen telefon, vendar sedaj zelim preklopiti na Android.

Glede Samsunga pa..bil je v redni prodaji pri Mobitelu, tako, da je dostop sirsi publiki, kar pa za Nexus One ne velja.
Zato sem mislil v kolikor sta identicna po zmogljivosti, bi raje imel N1.

Tako, da hvala obema za reply...bom ocitno se moral malo pocakati.

Vidva sta oba samo na iPhone-u? Ne pogresata morda Androida? Mene je iPhone zacel "motiti", ker imam obcutek, da je narejen za neumne americane, saj je zelo lahko opravljanje z njim.

Odkrito receno mislim, da ni za advanced uporabo...je sicer brutalno zmogljiv glede na OS, vendar je vse samo klik, klik.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 16.09.2010 11:49:33
Če boš preklopil na Android, je Galaxy S sigurno boljša opcija (odvisno od posameznika).

Jaz imam že dobro leto in pol BlackBerry Bold 9000, ki je po mojem best phone ever made Smile ... sem pa pred tem imel vse iPhone dolgo časa (z štirico sem se samo igral en vikend) tako kot rad počnem tudi z modernimi androidi ipd. (tudi Palmov webOS sem probal ipd.)

iOS je res narejen za super enostavno uporabo, Android pa ko malo globje zarineš res rabi malo več poznavanja.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani