Nexus One vs. Samsung Galaxy S | |||
sam osebno imam iPhone 3G, vendar razmisljam, da bi potestiral se kaj razen tega. Moznost sem imel testirati Samsung Galaxy S in moram povedati, da sem nad njim prijetno presenecen. Vendar bi rad naredil prehod na Nexus One, pa me zanima glede na to, da N1 ni vec tako nova stvar na trgu ali se lahko kosa s Samsung Galaxy S ali ne. Sam osebno ne poznam nikogar, ki bi imel Nexus One, da bi ga lahko v zivo potestiral pa me zanima ali je kdo izmed vas ze imel oba v rokah in ali sta dokaj slicna ali je Samsung Galaxy S veliko boljsi nakup. hvala in lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Galaxy S je že takoj ko ga primeš čisto nekaj drugega. Lepo sede v roko, za tako veliko napravo je precej lahek! Ekran in odzivnost je super. Pa tudi zgoraj omenjene težave so bile skoraj vse odpravljene. Pišem lahko zelo hitro, vidljivost zunaj je super pa tudi kamera je precej boljša. Pa še za sexy 300€ sem ga dobil na bolhi med prvimi. Tako da razen, če je kaka posebna stvar ki bi te na Nexus One močno fascinirala.... jaz nebi gledal nič drugega kot Galaxy S. Če pa se ti ne mudi pa pride naslednji mesec v EU tale zverina: http://www.engadget.com/2010/09/15/htc-desire-hd-first-hands-on/ |
|||
![]() |
|||
Zakaj sem zelel N1? Zato, ker je nekoc veljalo, da imajo iPhone lahko le redke izjeme. Sicer je zelo fantasticen telefon, vendar sedaj zelim preklopiti na Android. Glede Samsunga pa..bil je v redni prodaji pri Mobitelu, tako, da je dostop sirsi publiki, kar pa za Nexus One ne velja. Zato sem mislil v kolikor sta identicna po zmogljivosti, bi raje imel N1. Tako, da hvala obema za reply...bom ocitno se moral malo pocakati. Vidva sta oba samo na iPhone-u? Ne pogresata morda Androida? Mene je iPhone zacel "motiti", ker imam obcutek, da je narejen za neumne americane, saj je zelo lahko opravljanje z njim. Odkrito receno mislim, da ni za advanced uporabo...je sicer brutalno zmogljiv glede na OS, vendar je vse samo klik, klik. |
|||
![]() |
|||
Jaz imam že dobro leto in pol BlackBerry Bold 9000, ki je po mojem best phone ever made ![]() iOS je res narejen za super enostavno uporabo, Android pa ko malo globje zarineš res rabi malo več poznavanja. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |