iphone 3G in wifi | |||||
Pred nekje tremi dnevi mi je nehal delovat wifi (kar sam od sebe) na iPhonu 3G. Po internetu sem malo prebrskal ter seveda najprej resetiral omrežne nastavitve nekajkrat kasneje pa sem ga restoral ter naložil iOS 4.0.2 in ga jailbreakal. Do sedaj vse lepo in prav. Problem je v tem, da mi po opravljeni "operaciji" na iphonu le-ta še vedno ne zazna wifi-ja in ga ne morem odklenit. Z ruterjem bi naj bi bilo po moje vse v redu, saj se mi prenosnik brez težave poveže nanj. Prosim za pomoč! lp |
|||||
![]() |
|||||
meni tui ne dela več WIFI..že neki časa naprej je delal, pol je začel delat občasno..zej pa no way ![]() sicer wifi omrežja najde sam konekt ne gre...vedno napiše could not connect to bla bla... sem tudi js marsikej probal, bral en kup smeti po forumih... po vsem tem lahko sklepam da je neki narobe z wifi (hardverom..anteno, ksnim pretvornikom...bu..ne poznam detajlov) v glavnem sem ga hotu nest na garancijo v ITA ko je še bla veljavna...nesu v trgoivno kjer sm ga kupu..so me poslali drugam (na TIM) , tam niso nasli moje serijske stevilke v racunalniku..rekli nej grem v apple uradno trgovino kjer so rekli da nimajo vec supporta za Iphone in da morm kao po pošti poslat...in pol sm reku ko vas je** in mam pac brez WIFIja ![]() je pa baje kr precej teh napak blo z wifijem..se posebi na 3G vsaj po forumih sodec ![]() |
|||||
![]() |
|||||
No potem sem sel kar na 3gs kjer zaenkrat dela brez problema. Tudi nisem se slisal da bi 3gs imeli ta problem z wifi kot ga imajo 3g- ji. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |