Jabuk
iphone 3G in wifi
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.08.2010 19:51:08
iphone 3G in wifi
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Pred nekje tremi dnevi mi je nehal delovat wifi (kar sam od sebe) na iPhonu 3G. Po internetu sem malo prebrskal ter seveda najprej resetiral omrežne nastavitve nekajkrat kasneje pa sem ga restoral ter naložil iOS 4.0.2 in ga jailbreakal. Do sedaj vse lepo in prav. Problem je v tem, da mi po opravljeni "operaciji" na iphonu le-ta še vedno ne zazna wifi-ja in ga ne morem odklenit.
Z ruterjem bi naj bi bilo po moje vse v redu, saj se mi prenosnik brez težave poveže nanj.
Prosim za pomoč!

lp
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 31.08.2010 10:30:30
Re: iphone 3G in wifi
rokson je napisal/a:
Pozdravljeni!

Pred nekje tremi dnevi mi je nehal delovat wifi (kar sam od sebe) na iPhonu 3G. Po internetu sem malo prebrskal ter seveda najprej resetiral omrežne nastavitve nekajkrat kasneje pa sem ga restoral ter naložil iOS 4.0.2 in ga jailbreakal. Do sedaj vse lepo in prav. Problem je v tem, da mi po opravljeni "operaciji" na iphonu le-ta še vedno ne zazna wifi-ja in ga ne morem odklenit.
Z ruterjem bi naj bi bilo po moje vse v redu, saj se mi prenosnik brez težave poveže nanj.
Prosim za pomoč!

lp

meni tui ne dela več WIFI..že neki časa
naprej je delal, pol je začel delat občasno..zej pa no way Wink
sicer wifi omrežja najde sam konekt ne gre...vedno napiše could not connect to bla bla...
sem tudi js marsikej probal, bral en kup smeti po forumih...
po vsem tem lahko sklepam da je neki narobe z wifi (hardverom..anteno, ksnim pretvornikom...bu..ne poznam detajlov) v glavnem sem ga hotu nest na garancijo v ITA ko je še bla veljavna...nesu v trgoivno kjer sm ga kupu..so me poslali drugam (na TIM) , tam niso nasli moje serijske stevilke v racunalniku..rekli nej grem v apple uradno trgovino kjer so rekli da nimajo vec supporta za Iphone in da morm kao po pošti poslat...in pol sm reku ko vas je** in mam pac brez WIFIja Wink

je pa baje kr precej teh napak blo z wifijem..se posebi na 3G
vsaj po forumih sodec Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 31.08.2010 21:53:28
Wifi in 3g je kar pogosta tezava. Tudi sam sem bil lastnik taksnega iphona 3g brez wifi. Sem se zanimal na servisu za popravilo in mi je bilo svetovano naj raje vzamem rabljen telefon z delujocim wifi, ker bi bili stroski popravila preveliki oz za ta denar dobis ze rabljen telefon in imas tega za rezerne dele.
No potem sem sel kar na 3gs kjer zaenkrat dela brez problema. Tudi nisem se slisal da bi 3gs imeli ta problem z wifi kot ga imajo 3g- ji.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani