Vprašanja glede iPhona 3GS | ||||||||
Vprašanja o 3GS: 1. Kako dolgo baterija zdrži in kolk se njena avtonomija zmanjša v letu ali dveh? Kot vem naj se ne bi dalo v Sloveniji zamenjati baterije za iPhona, kar me precej moti. Na ta način si skoraj obsojen na to, da boš telefon vedno pogosteje filal. 2. Kako je z nadgrajevanjem in posodabljanjem OS-a? Najmanj kar si želim je, da bi kupil telefon in za tem laično nadgradil OS na novo verzijo oziroma naložil samo kak update in bi se mi telefon zaklenil. 3. So kaki problemi s priklapljanjem iPhona na PC al se ga samo normalno priklopi preko USB-ja in potem preko iTunesa oz. ne vem česa snameš gor in dol software. 4. Kakšna je kej baza raznih brezplačnih aplikacij za ta telefon? Glede na to, da Applova spletna trgovina z aplikacijam dobro laufa, bi se lahko dalo na netu dobit te programe tudi brezplačno oziroma bi se moralo dati dobit že nasploh kake freeware aplikacije. 5. Je cena 400€ za novi 3GS previsoka? To je to. Hvala, da ste si vseli čas in prebrali ter odgovorili. |
||||||||
![]() |
||||||||
2. kupi italijanskega, ker ni zaklenjen in z nadgrajevanjem ne bo težav 3. nobenih problemov, vse delaš preko iTunes 4. iTunes je odlično založen tudi s free programi...tudi na netu se najdejo 5. cena za 8 GB? Nekdo bo rekel, da je prevelika spet drugi, da ne...glej samo, da bo italijanski in ne hrvaški( glej točko 2) |
||||||||
![]() |
||||||||
|
3Gs sem kupil Julija 2009. Do zdaj nisem opazil, da bi se zmanjšala avtonomija baterije. Drugače pa, če dosti uporabljaš GPS ali dosti igraš igrice, baterijo skuriš v enem dnevu. Ob normalni uporabi mi je baterija zdržala 2-3dni. Verjetno obstaja servis v Slo. Mislim da je jest enkrat nalepil nek link nekega servisa v Lj. Prebrskaj malo... 2. Svetujem ti, da si nabaviš nezaklenjenega. Tako boš lahko mirno uporabljal in ga nadgradil. Tako se ti ne bo nikoli zaklenil. Raje daš malo več za telefon in nimaš takih problemov. Konec koncev nadgradnje kot je npr. iz 4.0.1 na 4.0.2 niso potrebne, kajti ne pridobiš ničesar. 3. problemov pri priklapljanju na PC? Ja. Imam win7 in včasih mi ni zaznalo telefona. Pri tem je pomagal reset računalnika. Problemov pri priklopu iPhona na MacBook pa nisem nikoli imel. Z iTunes upravljaš vse. 4. Brezplačne aplikacije včasih ne nudijo vsega kot plačljive aplikacije, saj so kot demo za original. Se pa najdejo tudi uporabne brezplačne (freeware) aplikacije. Lahko pa uporabiš jailbreak in imaš vse aplikacije brezplačne. 5. Cena? Spet relativno. Odvisno od modela (8, 16, 32 GB). Nov, če je zaklenjen ali odklenjen. Če je nov, računaj da se je v italiji dobilo nov 3Gs, 32GB meseca Junuja še za 719€. Odvisno kako je ohranjen. Če je nov 32GB in odklenjen, je vreden vsaj 550€. Tudi to je že omenjal mikrohard v eni temi. Relativno. |
|||||||
![]() |
||||||||
Pri nas jo zamenjamo brezplačno, če jo stranka kupi v naši trgovini. |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() Potem kaj se tiče ios-ov je tako Ita. verzija in mislim da tudi nekatere druge so open ! Se pravi ne rabiš original sim za aktivacijo ! In jih lažje nadgradiš ! So tudi dražji na bolhi ! Drugače pa imaš veliko možnosti tudi za cenejše cro modele ! Se pravi vse lahko aktiviraš če malo pobrskaš po netu ! Celo sam sem zdaj nabavil phonebook sim card tako da lahko pri meni kupiš eno in celo lahko aktiviraš cro, aut, nem, ... model od iphone ! Se pravi kje ga ceneje dobiš smao kupi ! Za app-se imaš pa veliko internetnih stani, kjer lahko potegneš vse zastonj in tudi naložiš ! PREKO ITUNES VSE ! Za začetek ! Drugače pa imaš tudi druge progame za nalaganje ! Če rabiš veliko telefon ! Se pravi klici navigacija itd itd preko dneva ! Si raj ne kopuj appla ker če nimaš avto polnilec lahko pozabiš vse skup ker skuriš baterijo ! lp bylyboy |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |