Evo, da vprašam vas Applove stučkote o iPhoneu 3GS par stvari. Že nekaj časa me mika, da bi ga kupil, a se mi pri tem porajajo določena vprašanja glede njega. Novi iPhone 4 me sicer tudi mika zaradi še bolj kvalitetnega zaslona, ampak je njegova cena precej huda, nov 3GS sm pa vidu, da se na bolhi dobi že za okoli 400€ ali malo čez.
Vprašanja o 3GS:
1. Kako dolgo baterija zdrži in kolk se njena avtonomija zmanjša v letu ali dveh? Kot vem naj se ne bi dalo v Sloveniji zamenjati baterije za iPhona, kar me precej moti. Na ta način si skoraj obsojen na to, da boš telefon vedno pogosteje filal.
2. Kako je z nadgrajevanjem in posodabljanjem OS-a? Najmanj kar si želim je, da bi kupil telefon in za tem laično nadgradil OS na novo verzijo oziroma naložil samo kak update in bi se mi telefon zaklenil.
3. So kaki problemi s priklapljanjem iPhona na PC al se ga samo normalno priklopi preko USB-ja in potem preko iTunesa oz. ne vem česa snameš gor in dol software.
4. Kakšna je kej baza raznih brezplačnih aplikacij za ta telefon? Glede na to, da Applova spletna trgovina z aplikacijam dobro laufa, bi se lahko dalo na netu dobit te programe tudi brezplačno oziroma bi se moralo dati dobit že nasploh kake freeware aplikacije. 
5. Je cena 400€ za novi 3GS previsoka?
To je to. Hvala, da ste si vseli čas in prebrali ter odgovorili.

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
 Kontakt
 Na vrh strani