Pri enaki namestitvi Ozadja (Wallpaperja) in Osvetlitve (Brightness) je pri iIphonu 4 izostrenost črk pod ikonami neprimerno slabša kot pri iPhonu 3GS kljub tako hvaljenemu ekranu.
Se da kaj pomagati - so še kake dodatne nastavitve?
| Izostritev fontov na iPhonu 4 | |||||
Pri enaki namestitvi Ozadja (Wallpaperja) in Osvetlitve (Brightness) je pri iIphonu 4 izostrenost črk pod ikonami neprimerno slabša kot pri iPhonu 3GS kljub tako hvaljenemu ekranu.
Se da kaj pomagati - so še kake dodatne nastavitve? |
|||||
to je nemogoče. ko sem jaz po enem tednu uporabe štirice vzel v roke 3GSa sem mislil, da se mi je poslabšal vid. Iphone 4 ima neprimerljivo boljšo resolucijo in potemtakem tudi izostrenost
|
|||||
--> ki je naštimana po DEFAULTu .. in je ni mogoče "štimat"
Ti ga takoj odkupim, če si nezadovoljen |
|||||
Spoštovani Puck0.
Ker sem po 47tih letih delovne dobe vstopil v stranko odpisanih in izbrisanih lahko približno veš koliko sem star. Zato te prosim pomagaj mi da pošljem sliki kot dokazni material o izostrenosti fontov pod ikonami na iPhonu 4 in 3GS. Ne kapiram navodil o pošiljanju slik npr. v tej objavi. Razloži mi prosim po točkah potek , če si tako prijazen. O odkupu iPhona 4 pa: v "stari" Gorici na Corso Italia N.52 . tovarniško odklenjenih iPhonov 4 po 779,00 EU koliko hočeš. . |
|||||
najprej naredi screenshot na iPhonu, to narediš tako da naenkrat pritisneš home button in lock button. potem sliko spraviš na računalnik. jo updataš na shrani.si in od tam skopiraš kodo za forum. to je to.
|
|||||
Sussi
Ne "kopčam" kaj je to - jo updataš na shrani.si Drugo mi je vse jasno. V naprej hvala za odgovor. |
|||||
|
|||||
In potem prekopiraš link za forum v tvoj prispevek.
Pomoje bolje da slikaš s fotoaparatom in s funkcijo makro |
|||||
Če to ni subjektivna ocena, in če postaviš telefona skupaj in je zadeva dejansko vidna, potem na servis in uveljavljat garancijo. Kot so že drugi povedali, ostrina, barve in splošen vtis na i4 mora biti vidno boljši kot pri 3gs... Screenshot ne bo nič pomagal, če je kaj narobe z ekranom. Zadeva bo vidna kvečjemu če slikaš, kot je predlagal gpc17. PS: poskusi se poigrati z višjo osvetlitvijo, se mi zdi da sem jo moral nastaviti malce višje kot sem jo imel na 3gs, a nisem siguren. |
|||||
Se strinjam moglo bi se že na uč zelo vidt. Sploh vidni kot in ostrina.
|
|||||
Se pardoniram, mislil sem uploadaš, kot me je že lakai popravil. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |