Izostritev fontov na iPhonu 4 | |||||
Se da kaj pomagati - so še kake dodatne nastavitve? |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Ti ga takoj odkupim, če si nezadovoljen ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ker sem po 47tih letih delovne dobe vstopil v stranko odpisanih in izbrisanih lahko približno veš koliko sem star. Zato te prosim pomagaj mi da pošljem sliki kot dokazni material o izostrenosti fontov pod ikonami na iPhonu 4 in 3GS. Ne kapiram navodil o pošiljanju slik npr. v tej objavi. Razloži mi prosim po točkah potek , če si tako prijazen. O odkupu iPhona 4 pa: v "stari" Gorici na Corso Italia N.52 . tovarniško odklenjenih iPhonov 4 po 779,00 EU koliko hočeš. . |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ne "kopčam" kaj je to - jo updataš na shrani.si Drugo mi je vse jasno. V naprej hvala za odgovor. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pomoje bolje da slikaš s fotoaparatom in s funkcijo makro ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Če to ni subjektivna ocena, in če postaviš telefona skupaj in je zadeva dejansko vidna, potem na servis in uveljavljat garancijo. Kot so že drugi povedali, ostrina, barve in splošen vtis na i4 mora biti vidno boljši kot pri 3gs... ![]() Screenshot ne bo nič pomagal, če je kaj narobe z ekranom. Zadeva bo vidna kvečjemu če slikaš, kot je predlagal gpc17. PS: poskusi se poigrati z višjo osvetlitvijo, se mi zdi da sem jo moral nastaviti malce višje kot sem jo imel na 3gs, a nisem siguren. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Se pardoniram, mislil sem uploadaš, kot me je že lakai popravil. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |