iPhone 3gs, Hrvaška, obstane na emegency call. | |||
Ker nisem gledal uporabljal youtube niti ne vem, od kdaj mi ni delalo, pa sem sem pred tednom odločil, da to popravim tako, da sem instaliral Push Fix App. Potek dogodkov: 1. cydia me opozori za neki upgrade, ki ga potrdim, posledica, izginule ikone (samo "podnapisi" brez slikc - wdf) 2. pogooglam in ta mi svetuje, erase all content and settings 3. nič hudega sluteč sledim navodilom 4. iTunsi mi ponudijo restore, shift-restore in naložim 3.1.3., ne me vprašat zakaj nisem šel na 3.1.2. 5. iTunesi naredijo svoje in iPhone se zbudi na emergancy call in je na tem še danes. WDF. Kaj sem poiskušal do sedaj, glede na to, da je iPhone postal cegu. Ne pridem niti do iPoda, od koder bi prek cidye lahko poiskušal več kot sem lahko. 1. downgradeat na 3.1.2. na več načinov. No go. 2. vse možne postopke na iClarified. Še najdlje sem prišel z snowbreze, ampak se zbudi v no simcad installed pa še našel sem slabe kritike, da večinoma ta postopek ni Ok oz ga celo odsvetujejo. 3. poiskušal sem na pc-ju in na mac-u. Same rezult. 4. Brat je poiskušal upgradeat na 4.0 na macu, pa ni šlo. 5. Jaz na PC-ju (win7) tega še nisem poiskušal, ker je izdelan v 47 tednu in ga nebi mogel unlokat in bi poiskušal prej z vašo pomočjo še kakšno drugo varianto?! 6. načeloma se bom sprijaznil z 4.0. in iPodom, dokler fantje ne razbijejo poznejše modele, če bi se sploh upgrade-al. iRecovery še nisem poiskušal, bi mogu na xp-je ali na mac-a. Se vam zdi, da bi pomagalo? LP |
|||
![]() |
|||
![]() Nazadnje urejal/a sussi Tor 10. Avg 2010 11:56; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|