Jabuk
iPhone 3gs, Hrvaška, obstane na emegency call.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.08.2010 11:52:37
iPhone 3gs, Hrvaška, obstane na emegency call.
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam Hrvaški iPhone 3gs, 47 teden izdelave, ki mi je do pred kratkim delal skoraj bp na 3.1.2. firmware-u.
Ker nisem gledal uporabljal youtube niti ne vem, od kdaj mi ni delalo, pa sem sem pred tednom odločil, da to popravim tako, da sem instaliral Push Fix App. Potek dogodkov:
1. cydia me opozori za neki upgrade, ki ga potrdim, posledica, izginule ikone (samo "podnapisi" brez slikc - wdf)
2. pogooglam in ta mi svetuje, erase all content and settings
3. nič hudega sluteč sledim navodilom
4. iTunsi mi ponudijo restore, shift-restore in naložim 3.1.3., ne me vprašat zakaj nisem šel na 3.1.2.
5. iTunesi naredijo svoje in iPhone se zbudi na emergancy call in je na tem še danes. WDF.

Kaj sem poiskušal do sedaj, glede na to, da je iPhone postal cegu. Ne pridem niti do iPoda, od koder bi prek cidye lahko poiskušal več kot sem lahko.
1. downgradeat na 3.1.2. na več načinov. No go.
2. vse možne postopke na iClarified. Še najdlje sem prišel z snowbreze, ampak se zbudi v no simcad installed pa še našel sem slabe kritike, da večinoma ta postopek ni Ok oz ga celo odsvetujejo.
3. poiskušal sem na pc-ju in na mac-u. Same rezult.
4. Brat je poiskušal upgradeat na 4.0 na macu, pa ni šlo.
5. Jaz na PC-ju (win7) tega še nisem poiskušal, ker je izdelan v 47 tednu in ga nebi mogel unlokat in bi poiskušal prej z vašo pomočjo še kakšno drugo varianto?!
6. načeloma se bom sprijaznil z 4.0. in iPodom, dokler fantje ne razbijejo poznejše modele, če bi se sploh upgrade-al.

iRecovery še nisem poiskušal, bi mogu na xp-je ali na mac-a. Se vam zdi, da bi pomagalo?

LP
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 10.08.2010 11:55:12
mogel boš kupiti hrvaško SIM kartico in ga aktivirati Smile potem pa ga posodobi na iOS 4.0 in jailbreakaj in odkleni. Ker je prejšnji teden izšel jailbreak in odklep za iOS 4.0.

Nazadnje urejal/a sussi Tor 10. Avg 2010 11:56; skupaj popravljeno 1 krat
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 10.08.2010 11:56:23
Ta nov iTunes potegni dol. Updejti na 4.0.1, aktiviraj z T-Mobile sim. Pojdi na jailbreakme.com, jailbrejkal. V cydiji poišči ultrasn0w in ga namesti. Veselo kliči.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 10.08.2010 12:03:59
Ja druge vrjante mislim da ni,js sm včeran naredil isto.In vse dela Very Happy
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 21.08.2010 15:34:20
Hvala za odgovor. Mi je uspelo. Šel na Hrvaško, kupil sim v eni reviji za 12 kun, dela na ios 4, super. Hvala še enkrat.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani