Jabuk
Bedarija od Appla!
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.07.2010 07:18:40
Bedarija od Appla!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Celi cajt sem imel na iPhonu converter units katera je zelo uporabna zadeva ko moraš pretvarjat mere.
Imam software 3.1.2 in nimam neke želje naložit novejši software saj ta deluje ok.
Pri priklopu na iTunes sem našel 15 update vseh programčkov katere sem v dobri veri naredil. In kaj mi iTunes javi? Da mi ne more updatat - posledično pa tudi zbriše - converter unit, ker nimam nadgrajenega softvera na zadnjo različico.
Koji k***c zdaj to? kot če bi imel xp pa ne bi mogel uporabljati MS office, ker nimam windows 7 nameščen. In posledično se mi zadevo zbriše. Saj pa je prej dobro delalo, koji k***c mi briše program?!

Kaj zaradi tega idiotizma naj nalagam novi software? saj 3.1.2 nič ne manjka.
Človeku sploh ne dajo izbire. Za popizdit!
Pa sory izrazom.

Popravil moderator: Prosim, če v bodoče izbiraš malo lepše izraze, saj je tako pisanje odraz tvoje slabe kulture!.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 24.07.2010 08:00:07
Če naložiš app direktno na iPhone brez iTunes, moraš pri naslednji sinhronizaciji izbrati "Transfer purchases from iPhone", drugače ti jo zbriše.

LP
-J
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 24.07.2010 08:05:36
Tocno tako... Verjetno so bili programi prej namesceni celo se kaksnim drugim racunom... Ali pa ni narejena avtorizacija v iTunes ...

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 24.07.2010 08:12:52
naložil sem aplikacijo preko itunes na na istem računalniku kot sedaj ko mi jo je zbrisalo(ne da bi kaj na novo nalagal).
Sploh pa ne vem kako lahko naložiš aplikacijo mimo itunes? Mogoce bi probal nazaj nalozit tako.

@moderator
Se opravicujem za izraze, toda ko mi brez razloga brise uporabne aplikacije, nisem ravno navdusen.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 24.07.2010 08:16:36
MIKO je napisal/a:
naložil sem aplikacijo preko itunes na na istem računalniku kot sedaj ko mi jo je zbrisalo(ne da bi kaj na novo nalagal).
Sploh pa ne vem kako lahko naložiš aplikacijo mimo itunes? Mogoce bi probal nazaj nalozit tako.

@moderator
Se opravicujem za izraze, toda ko mi brez razloga brise uporabne aplikacije, nisem ravno navdusen.

Saj OK... ti kar kazi svojo kulturo...samo prosim ne preko foruma...

Drugace lahko aplikacije nalagas direktno preko aplikacije App Store na iPhone-u ... In glede na to, da tega ne ves... sumim, da si neupraviceno "ravno dusen" Smile Rolling Eyes Very Happy

iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 24.07.2010 09:17:24
To, da ne moreš naložiti tvoje priljubljene aplikacije na 3.1.2, se moraš zahvaliti developerju in ne Applu...

Zakaj ti je pa aplikacijo izbrisalo pa ne bi vedel.. takega problema še nisem imel.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Velika Nedelja
Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 24.07.2010 19:21:57
mikrohard je napisal/a:
To, da ne moreš naložiti tvoje priljubljene aplikacije na 3.1.2, se moraš zahvaliti developerju in ne Applu...

Tak odgovor pdovajam. S spremembami v programju (med drugim multi-tasking v četrtem iOS-u) so spremembe kode aplikacij nujne in nekateri razvijalci jih opravijo na starejšim sistemom neprimeren način. Tako je na primer razvijalec pretvornika enot dodal podporo za multi-tasking in aplikaciji pozabil povedati, da naj se ja le obnaša zadovoljno, tudi če večopravilnosti ne bo zaznala.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani