Bedarija od Appla! | |||||
Imam software 3.1.2 in nimam neke želje naložit novejši software saj ta deluje ok. Pri priklopu na iTunes sem našel 15 update vseh programčkov katere sem v dobri veri naredil. In kaj mi iTunes javi? Da mi ne more updatat - posledično pa tudi zbriše - converter unit, ker nimam nadgrajenega softvera na zadnjo različico. Koji k***c zdaj to? kot če bi imel xp pa ne bi mogel uporabljati MS office, ker nimam windows 7 nameščen. In posledično se mi zadevo zbriše. Saj pa je prej dobro delalo, koji k***c mi briše program?! Kaj zaradi tega idiotizma naj nalagam novi software? saj 3.1.2 nič ne manjka. Človeku sploh ne dajo izbire. Za popizdit! Pa sory izrazom. Popravil moderator: Prosim, če v bodoče izbiraš malo lepše izraze, saj je tako pisanje odraz tvoje slabe kulture!. |
|||||
![]() |
|||||
LP -J |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Sploh pa ne vem kako lahko naložiš aplikacijo mimo itunes? Mogoce bi probal nazaj nalozit tako. @moderator Se opravicujem za izraze, toda ko mi brez razloga brise uporabne aplikacije, nisem ravno navdusen. |
|||||
![]() |
|||||
Saj OK... ti kar kazi svojo kulturo...samo prosim ne preko foruma... Drugace lahko aplikacije nalagas direktno preko aplikacije App Store na iPhone-u ... In glede na to, da tega ne ves... sumim, da si neupraviceno "ravno dusen" ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Zakaj ti je pa aplikacijo izbrisalo pa ne bi vedel.. takega problema še nisem imel. |
|||||
![]() |
|||||
Tak odgovor pdovajam. S spremembami v programju (med drugim multi-tasking v četrtem iOS-u) so spremembe kode aplikacij nujne in nekateri razvijalci jih opravijo na starejšim sistemom neprimeren način. Tako je na primer razvijalec pretvornika enot dodal podporo za multi-tasking in aplikaciji pozabil povedati, da naj se ja le obnaša zadovoljno, tudi če večopravilnosti ne bo zaznala. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |