Jabuk
Restore, po nesreči kliknil na "check for updates"
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 14.04.2010 11:06:18
Restore, po nesreči kliknil na "check for updates"
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,

Imam težavo s svojim iphonom. kar naenkrat mi ni hotel najti več omrežja (v glavi je pisalo "ni omrežja") čeprav je pri pregledu ponudnikov našel mojega. Sumil sem, da se nekaj sfižilo glede unlocka, pa sem pognal blackrain in itunse. Po nesreči sem tam kliknil "Check for updates" in takoj po tej bedariji izštekal tel iz USB-ja, da se ne bi kaj preneslo (saj se menda ne tako hitro, ne?). Sedaj pa mi tel noče več pognat in hočejo iTunsi restorat zadevo. (Ko tel. ugasnem/prižgem je sedaj na ekranu le slika USB kabla in logo za itunse...

tel je hrvaški.

Obstaja kakšna rešitev za to? kakšen drugačen restore, ne preko itunsov, ker bom potem fasal verzijo 3.1.3 (če jo že nisem)
Ne rabim jailbrejka, samo da mi tel deluje...

res hvala za odgovore.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 14.04.2010 11:22:02
zalaufaj baclra1n in klikni "make it ra1n"
telefon vkljuci da ti bo na njem narisan usb kabel in logo itunesa, priklopi ga na kabel in ti bo blackra1n "zagrabil" Smile ce se ti hkrati starta itunes, izkljuci program (itunes).
na telefonu se ti bo prikazal gehot in pusti dokler ti ne zboota telefona.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 14.04.2010 14:57:39
Hvala.
pa saj sem probal, pa se tudi po pol ure še ni nič zgodilo...
A je možno da tolk časa "melje"?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 14.04.2010 15:33:07
Re: Restore, po nesreči kliknil na "check for updates&q
melhi je napisal/a:
Zdravo,

Imam težavo s svojim iphonom. kar naenkrat mi ni hotel najti več omrežja (v glavi je pisalo "ni omrežja") čeprav je pri pregledu ponudnikov našel mojega. Sumil sem, da se nekaj sfižilo glede unlocka, pa sem pognal blackrain in itunse. Po nesreči sem tam kliknil "Check for updates" in takoj po tej bedariji izštekal tel iz USB-ja, da se ne bi kaj preneslo (saj se menda ne tako hitro, ne?). Sedaj pa mi tel noče več pognat in hočejo iTunsi restorat zadevo. (Ko tel. ugasnem/prižgem je sedaj na ekranu le slika USB kabla in logo za itunse...

tel je hrvaški.

Obstaja kakšna rešitev za to? kakšen drugačen restore, ne preko itunsov, ker bom potem fasal verzijo 3.1.3 (če jo že nisem)
Ne rabim jailbrejka, samo da mi tel deluje...

res hvala za odgovore.

kupi harvaško sim, de ga odkleneš de bo uporaben vsaj kot ipod!
Laughing
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 14.04.2010 15:40:39
Sad Nekako upam na boljši izid vsega skupaj...
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 14.04.2010 16:37:06
Zrihtal z blackra1n-om. Glupa fora, morebiti pa še komu prav pride: Nikakor ni šlo če je bil kabel priklopljen na USB razdelilnik. Le božja roka mi je prestavila kabel direktno na komp in potem je steklo kot namazano. Morebiti razdelilnik nima dosti energije, pretoka podatkov? v glavnem - dela. Very Happy
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 26.04.2010 19:41:01
melhi je napisal/a:
Zrihtal z blackra1n-om. Glupa fora, morebiti pa še komu prav pride: Nikakor ni šlo če je bil kabel priklopljen na USB razdelilnik. Le božja roka mi je prestavila kabel direktno na komp in potem je steklo kot namazano. Morebiti razdelilnik nima dosti energije, pretoka podatkov? v glavnem - dela. Very Happy

Js mam podoben problem.... Ni blo omrežja,ko sm hotu telefon ponovno prižgat z blackrainom pa se je isto prižgala samo tista slikca,potem pa nič...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani