Restore, po nesreči kliknil na "check for updates" | |||||
Imam težavo s svojim iphonom. kar naenkrat mi ni hotel najti več omrežja (v glavi je pisalo "ni omrežja") čeprav je pri pregledu ponudnikov našel mojega. Sumil sem, da se nekaj sfižilo glede unlocka, pa sem pognal blackrain in itunse. Po nesreči sem tam kliknil "Check for updates" in takoj po tej bedariji izštekal tel iz USB-ja, da se ne bi kaj preneslo (saj se menda ne tako hitro, ne?). Sedaj pa mi tel noče več pognat in hočejo iTunsi restorat zadevo. (Ko tel. ugasnem/prižgem je sedaj na ekranu le slika USB kabla in logo za itunse... tel je hrvaški. Obstaja kakšna rešitev za to? kakšen drugačen restore, ne preko itunsov, ker bom potem fasal verzijo 3.1.3 (če jo že nisem) Ne rabim jailbrejka, samo da mi tel deluje... res hvala za odgovore. |
|||||
![]() |
|||||
telefon vkljuci da ti bo na njem narisan usb kabel in logo itunesa, priklopi ga na kabel in ti bo blackra1n "zagrabil" ![]() na telefonu se ti bo prikazal gehot in pusti dokler ti ne zboota telefona. |
|||||
![]() |
|||||
pa saj sem probal, pa se tudi po pol ure še ni nič zgodilo... A je možno da tolk časa "melje"? |
|||||
![]() |
|||||
kupi harvaško sim, de ga odkleneš de bo uporaben vsaj kot ipod! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Js mam podoben problem.... Ni blo omrežja,ko sm hotu telefon ponovno prižgat z blackrainom pa se je isto prižgala samo tista slikca,potem pa nič... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |