Pozdravljeni,
ko se peljem v službo oz. domov, grem skozi odsek cca. 1km, kjer ni signala in zato mi izpisuje : "Omrežje izgubljeno ...."
ali je mogoče, kje v nastavitvah izklopiti obvestilo o izgubljenem omrežju. 
lp

| izklop obvestila | |||||||||

Pozdravljeni,

ko se peljem v službo oz. domov, grem skozi odsek cca. 1km, kjer ni signala in zato mi izpisuje : "Omrežje izgubljeno ...." ali je mogoče, kje v nastavitvah izklopiti obvestilo o izgubljenem omrežju. lp  | 
	|||||||||

jaz tega sploh še nism vidu..  | 
	|||||||||

+1  | 
	|||||||||

+1  | 
	|||||||||

Tudi jaz ne 

| 
	|||||||||

nekateri dobesedno smetite forum s tem vašim nabijanjem sporočil..

ali je bilo vprašanje, ali vam to prikaže, oz. ste videli to? ali obstaja opcija za izklop  | 
	|||||||||

jutr, ko se bom peljal v službo bom naredu sreenshot

| 
	|||||||||

![]() Nazadnje urejal/a ula Pet 05. Feb 2010 13:08; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||||

Na Cydii (rabiš jailbreak) imaš Popup Blocker, ki ti omogoča, da izklopiš tudi to sporočilo. 

| 
	|||||||||

Kaj imaš to sploh ? A je možno da bi imel kako nastavljeno na ročno izbiranje omrežja ? Ali je sploh to možno na iphonu ? 

| 
	|||||||||

Jup... to ima definitivno ročno izbrano omrežje... pri avtomatičnih tega sporočila ni. 

| 
	|||||||||

????? Prvič vidim to!  | 
	|||||||||

jst pa drugič vidim to...

prvič, ko je uporabnik nalimal, da vidimo težavo... in drugič ko si ti moral dat quote in copy/paste, da nas obvestiš da tega pa še nisi videl...  | 
	|||||||||

Ok, zdaj če je to nastavljeno na ročno, potem naredi sledeče... 

Pojdi v "settings" in nato v "carrier" tukaj poglej kaj imaš nastavljeno... Nastavi si na automatic pa poročaj če je kaj bolje ... Malo se igraj tukaj če ti ne bo šlo sprva...  | 
	|||||||||

No in sedaj boš tretjič ... pa lep vikend!  | 
	|||||||||

| 
	|||||||||

tudi če daš na avtomatsko se bo pokazalo če ni omrežja 

| 
	|||||||||

ja,... sem prestavil na samodejno izbiranje omrežja, pa da vidimo....

bom poročal  | 
	|||||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |