Pozdravljeni,
ko se peljem v službo oz. domov, grem skozi odsek cca. 1km, kjer ni signala in zato mi izpisuje : "Omrežje izgubljeno ...."
ali je mogoče, kje v nastavitvah izklopiti obvestilo o izgubljenem omrežju.
lp
| izklop obvestila | |||||||||
Pozdravljeni,
ko se peljem v službo oz. domov, grem skozi odsek cca. 1km, kjer ni signala in zato mi izpisuje : "Omrežje izgubljeno ...." ali je mogoče, kje v nastavitvah izklopiti obvestilo o izgubljenem omrežju. lp |
|||||||||
jaz tega sploh še nism vidu.. |
|||||||||
+1 |
|||||||||
+1 |
|||||||||
Tudi jaz ne
|
|||||||||
nekateri dobesedno smetite forum s tem vašim nabijanjem sporočil..
ali je bilo vprašanje, ali vam to prikaže, oz. ste videli to? ali obstaja opcija za izklop |
|||||||||
jutr, ko se bom peljal v službo bom naredu sreenshot
|
|||||||||
![]() Nazadnje urejal/a ula Pet 05. Feb 2010 13:08; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||||
Na Cydii (rabiš jailbreak) imaš Popup Blocker, ki ti omogoča, da izklopiš tudi to sporočilo.
|
|||||||||
Kaj imaš to sploh ? A je možno da bi imel kako nastavljeno na ročno izbiranje omrežja ? Ali je sploh to možno na iphonu ?
|
|||||||||
Jup... to ima definitivno ročno izbrano omrežje... pri avtomatičnih tega sporočila ni.
|
|||||||||
????? Prvič vidim to! |
|||||||||
jst pa drugič vidim to...
prvič, ko je uporabnik nalimal, da vidimo težavo... in drugič ko si ti moral dat quote in copy/paste, da nas obvestiš da tega pa še nisi videl... |
|||||||||
Ok, zdaj če je to nastavljeno na ročno, potem naredi sledeče...
Pojdi v "settings" in nato v "carrier" tukaj poglej kaj imaš nastavljeno... Nastavi si na automatic pa poročaj če je kaj bolje ... Malo se igraj tukaj če ti ne bo šlo sprva... |
|||||||||
No in sedaj boš tretjič ... pa lep vikend! |
|||||||||
|
|||||||||
tudi če daš na avtomatsko se bo pokazalo če ni omrežja
|
|||||||||
ja,... sem prestavil na samodejno izbiranje omrežja, pa da vidimo....
bom poročal |
|||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |