Dolgo časa sem čakal, da bi prispel moj SSD znamke Intel, danes pa je končno napočil ta čas.
Spodaj vidite, kako reč izgleda. Predvsem bodite pozorni na primerjavo velikosti te 2.5" zverine z iPhone telefonom.
| Moja sveža namestitev Snow Leoparda na Intel X25-M 160GB SSD | |||||||
Dolgo časa sem čakal, da bi prispel moj SSD znamke Intel, danes pa je končno napočil ta čas.
Spodaj vidite, kako reč izgleda. Predvsem bodite pozorni na primerjavo velikosti te 2.5" zverine z iPhone telefonom. |
|||||||
Zanimivo. Kako hiter je in predvsem koliko je stal? A to bo v Mac miniju, ali kje drugje?
|
|||||||
Zanimivo.
|
|||||||
In kaj ima video z naslovom topica?!
|
|||||||
Meni se ne zdi nič manjši v primerjavi z navadnim 2.5" diskom...
|
|||||||
lepo piše, da je za MBP |
|||||||
Je manjši od 2.5", debelina je le 6 mm, namesto 9.5 mm.
Trenutno sem po trgovinah in iščem ohišje za starega Stal je 285 EUR s poštnino in vsem. Dober eBay nakup iz Nemčije. Sem se pa namučil z iskanjem tako ugodne cene. Ponavadi težko najdeš pod 400 Eur oz. tam nekje. Moj prodajalec pa je imel le 18 feedbackov in je obupano želel novih |
|||||||
lucky boy |
|||||||
Ima, to je prvi korak |
|||||||
Naredi morda še kakšen test, pokaži kako se stvar obnese.
|
|||||||
bom, ko spravim vse skupaj |
|||||||
Če ne bo kakih čudnih hardverskih nekompatibilnosti, ti bo reč letela ko strup.
Jaz sem si prejšnji teden omislil Mac Book Aira z 128 GB SSD in leti ko sneta sekira. Mi ni žal, da sem vzel SSD varijanto. Najbolj zanimiva mi je bila inštalacija Windows XP v Parallelsih. Letelo je ko raketa. Tudi zbutajo se mi Winsi v 15ih sekundah, toliko kot mi rabi službeni HP notebook samo da naredi power on test in da sploh pride v boot proceduro. SSD je super. Odpravlja namreč eden izmed največjih šibkih točk današnjih računal - hitrost diskovja. Hitrost procesorjev se je podvajala desetletja na vsako leto pa pol, diskovja so pa le počasi napredovala v sami hitrosti. 15 let nazaj so bili procesorji prepočasni in niso dohajali procesirati podatkov z diskov, danes pa računala večino časa prebijejo ravno na čakanju podatkov z diskov. Torej povsem drugi svet - ugoden za razvoj SSD tehnologije. V ponedeljek dobim Snow Leopard, pa bomo sprobali kako leti inštalacija slednjega na SSDju. |
|||||||
offtopic:
moji virtualni Windowsi se zbutajo v nekje 15 s na navadnem disku |
|||||||
Predvsem me zanima, kako je z baterijo. Ugibam, da bi se moral kar poznat? |
|||||||
offtopic:
Moje virtualne Win sem tudi izbrisal v 5s iz Parallelsov |
|||||||
@haroker: zakaj pa? nisi bil zadovoljen? moji delajo perfektno znotraj Virtualboxa.
ontopic: Kaj pa tole? 256 GB. |
|||||||
jaz pa sem rabu 1 sekundo da sem na winse pozabu...
|
|||||||
Zee
Zadovoljen z Win? Hahahaha |
|||||||
Za tistih dvakrat na leto, ko rabim Corel Draw, zelo.
|
|||||||
Zee, ta je bila pa se boljsa
Corel in design... kot dan in noc. Najvecji nasmesek dobim na usta, ko mi tiskar rece, ce lahko dobi datoteko v corel-u... Kdo ga se uporablja? |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |