Je manjši od 2.5", debelina je le 6 mm, namesto 9.5 mm.
Trenutno sem po trgovinah in iščem ohišje za starega
Stal je 285 EUR s poštnino in vsem. Dober eBay nakup iz Nemčije. Sem se pa namučil z iskanjem tako ugodne cene. Ponavadi težko najdeš pod 400 Eur oz. tam nekje. Moj prodajalec pa je imel le 18 feedbackov in je obupano želel novih
Je manjši od 2.5", debelina je le 6 mm, namesto 9.5 mm.
Trenutno sem po trgovinah in iščem ohišje za starega
Stal je 285 EUR s poštnino in vsem. Dober eBay nakup iz Nemčije. Sem se pa namučil z iskanjem tako ugodne cene. Ponavadi težko najdeš pod 400 Eur oz. tam nekje. Moj prodajalec pa je imel le 18 feedbackov in je obupano želel novih
Če ne bo kakih čudnih hardverskih nekompatibilnosti, ti bo reč letela ko strup.
Jaz sem si prejšnji teden omislil Mac Book Aira z 128 GB SSD in leti ko sneta sekira. Mi ni žal, da sem vzel SSD varijanto.
Najbolj zanimiva mi je bila inštalacija Windows XP v Parallelsih. Letelo je ko raketa. Tudi zbutajo se mi Winsi v 15ih sekundah, toliko kot mi rabi službeni HP notebook samo da naredi power on test in da sploh pride v boot proceduro.
SSD je super. Odpravlja namreč eden izmed največjih šibkih točk današnjih računal - hitrost diskovja. Hitrost procesorjev se je podvajala desetletja na vsako leto pa pol, diskovja so pa le počasi napredovala v sami hitrosti. 15 let nazaj so bili procesorji prepočasni in niso dohajali procesirati podatkov z diskov, danes pa računala večino časa prebijejo ravno na čakanju podatkov z diskov. Torej povsem drugi svet - ugoden za razvoj SSD tehnologije.
V ponedeljek dobim Snow Leopard, pa bomo sprobali kako leti inštalacija slednjega na SSDju.
Zee, ta je bila pa se boljsa
Corel in design... kot dan in noc. Najvecji nasmesek dobim na usta, ko mi tiskar rece, ce lahko dobi datoteko v corel-u... Kdo ga se uporablja?