Ne vem, če recimo nekdo na hitro potegne prenosnik - kot, da bi ga želel odtrgati - kaj se zgodi?

Kolegica gre jutri v London in bi jo prosila, da mi prinese eno od tehle (iz Apple store).
Varnostna ključavnica za prenosnik | |||||
Ne vem, če recimo nekdo na hitro potegne prenosnik - kot, da bi ga želel odtrgati - kaj se zgodi? ![]() Kolegica gre jutri v London in bi jo prosila, da mi prinese eno od tehle (iz Apple store). |
|||||
![]() |
|||||
Glede na to, da so originalne Kensingtonove klučavnice precej drage ti priporočam, da poiščeš kako alternativo. Če se bo nekdo odločil, da ti prenosnik ukrade bo v vsakem primeru prej popustila plastika na prenosniku kot pa kovina. |
|||||
![]() |
|||||
če bi jaz kradu leptope bi imel s sabo ene vlke klešče za zajlo šipat. |
|||||
![]() |
|||||
Jst pravim, da si kar kupi, preden ti bo žal. |
|||||
![]() |
|||||
no, če gre za kak poslovni prostor pol ti kr nabavi. če bi mel pa za doma pa se mi ne zdi najboljša invensticija- če bojo spizdl, bojo spizdl pa basta ![]() vso srečo skratka ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Kot je nekdo napisal... vzames klesce in je. Ampak point kljucavnice je v tem, da v nekem press centru za primer, se bo ze nasel nekdo, ki te bo povprasal po zdravju, ce bos naokoli motovilil s klescami. V samotni ulici je pa manj dela, ce pustis kar odklenjeno... varnost bo enaka ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ja, delam v založniški hiši, kjer je ogromen pretok ljudi in non stop kradejo iz pisarn ... jaz pa sploh sedim na definitno "kraji najbolj prijaznem" mestu v celi firmi. Zaenkrat ga zaklepam v predal oz pazim da je vedno kdo v officu, ampak je že malo nadležno. S kleščami ne bo šlo, je vseeno prveč ljudi, da nebi nekdo opazil ![]() Skratka, če ima kdo še kakšno izkušnjo s kakšno ključavnico, bo več kot dobrodošlo, jaz pa tudi lahko še kaj javim, ko jo dobim. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |