copy contacts? | |||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Pred restore enostavno preko Itunes-ov sync iphone (Če imaš Win imaš potem vse stilke v MS Outlook). Po restore pa boš ob sync enostavno vse to dobil na nazaj. Lp |
|||||||||
![]() |
|||||||||
V takem primeru kartice SIM ne potrebuješ. Pred postopkom priklopi telefon na računalnik, poišči telefon v iTunesu, nanj klikni z desno miškino tipko in izberi Backup ali opravi sinhronizacijo (sync). Ko bo telefon restoran, bo iTunes zagnal postopek ponovne aktivacije. Tam namesto opcije "Set up as New iPhone" izberi "Setup from Backup" in v meniju izberi zadnjo varnostno kopijo (ImeTelefona 11.1.1111 HH:MM). Telefon bo samodejno naložil vse podatke. Druga možnost je, da že obstoječe SIM stike po restore-u prek funkcije Import from SIM (Settings > Mail, Contacts > Import from SIM) na telefon prekopiraš na telefon. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Ne mores... enostavno je prevec omejitev... Kot prvo... imenik na mobilniku je precej bolj napreden od tistega, ki ga imas na SIM kartici... Na mobilniku imas recimo lahko shranjenih cel kup stevilk in podatkov o osebi (Poleg imena, priimka imas lahko se vec stevilk, e-mail naslov, postni naslov, opombe, obletnice,...). Na SIM kartici pa je prostora samo za ime (omejeno stevilo znakov) in eno stevilko... pa se stevilo zapisov na kartici je omejeno (odvisno od kartice iams lahko do nekje najvec 250 zapisov na SIM kartici)... Druga omejitev je ta, da iPhone ne more pisati SIM kartico, lahko samo prebere imenik iz nje... Filozofija pri iPhone je taka, da se vec ali manj vse vsebine hranijo preko iTunes na racunalniku... Imenik se tako sinhronizira recimo z Outlookom ali Address Bookom... vmesni povezovalni clen pa je program iTunes)... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
To opcijo odsvetujem, ce je iPhone jailbreakan, ker je veliko moznosti, da bo sicer imenik imel, imel pa bo lahko cel kup drugih problemov... Ni sicer nujno, da jih bo imel, je pa velika verjetnost... sploh ce iPhone uporablja in ga nima zgolj za telefoniranje, SMSanje in "sminkiranje"... ![]()
To velja samo, ce imenik na SIM kartici vsebuje kaksne stike ze od prej. Preko iPhone-a recimo pisanje na SIM kartico ni mozno... Kot sem ze prej omenil, je vsekakor zelo priporocljivo, da se imenik (in druge podatke) shrani preko iTunes na racunalniku... Druga moznost za imenik pa je se SyncML preko spletne storitve Zyb.com >> http://zyb.com/lang/en/ oz. link do aplikacije Zyb Sync v iTunes Store >> http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=298454301&mt=8 ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
zdaj sem si naložil tole aplokacijo in sem syncal tele stike kaj pa naj po restoru naredim grem normalno v aplikacijo pa jih naložim na zaj ?? HVALA VSEM! Pa še en OFF TOPIC sry: zanima me ko se registrirač pri itunesu pa si narediš acc je obvezno vnesti št kartice in podatke za plačilo z kreditno kartico..? ali gre brez tega ? hvala |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Po restoru moras spet namestiti aplikacijo in syncas nazaj... Bod le pazljiv in preberi vse, kar pise, da ne bos s praznim imenikom prepisal obstojecega na zyb.com strezniku ... Glede registracije v iTunes Store je bilo sicer ze vleiko napisanega... pa naj bo se enkrat... ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Okeey sem uredil vsee... hvala vam vsem za pomoč =) |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |