Aplikacija za power point na iNapravi | |||
Ker se da Iphone zelo enostavno priključiti nakakšne projektorje, monitorje me zanima ali obstaja kakšna aplikacija s katero bi lahko izvajal power point prezentacije kar z iPhone-a? Lp, |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Moja sestrična si kupuje tablico, na kateri bo v veliki večini delala powerpoint predstavitve. Zaenkrat nisem zasledila nobenega free programa za iPad-a, ki bi omogočal delanje powerpoint predstavitev z efekti. Niso se še odločili ali bi kupili iPad-a, "Android" ali "Windows" tablico. Zdaj iščemo aplikacije za iPad-a in Androida, da bi stestirali zadevo. Zdaj pa me zanima, če kdo uporablja to aplikacijo, kako se obnese. A se da delat PowerPoint predstavitve z efekti (kot recimo v MS Office)? Ko bo zadevo prenesla na računalnik (recimo preko DropBox-a), koliko je možnosti, da bo v MS Office PowerPoint-u na računalniku pokazalo predstavitev, kot jo je sama naredila? Jaz sicer imam iPad-a, vendar se mi zdi brezveze, da plačam 9€ za aplikacijo samo zato, da bom ugotovila zgornji 2 stvari. Če pa mogoče še kdo ve za kakšno pametno aplikacijo, ki bi omogočala izdelavo PowerPoint predstavitve z efekti, pa prosim z besedo na dan. Lp Rosvita _________________ Lp Rosvita Ramšak iPhone SE 128GB (2020) iPad 3 32GB Black iPad Air (3rd generation) 256GB iMac 27' late 2013 Mac mini M2 PRO Lenovo T520 |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
_________________ Lp Rosvita Ramšak iPhone SE 128GB (2020) iPad 3 32GB Black iPad Air (3rd generation) 256GB iMac 27' late 2013 Mac mini M2 PRO Lenovo T520 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
_________________ Lp Rosvita Ramšak iPhone SE 128GB (2020) iPad 3 32GB Black iPad Air (3rd generation) 256GB iMac 27' late 2013 Mac mini M2 PRO Lenovo T520 |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |