Pozdravljeni,
Ker se da Iphone zelo enostavno priključiti nakakšne projektorje, monitorje me zanima ali obstaja kakšna aplikacija s katero bi lahko izvajal power point prezentacije kar z iPhone-a?
Lp,
| Aplikacija za power point na iNapravi | |||
Pozdravljeni,
Ker se da Iphone zelo enostavno priključiti nakakšne projektorje, monitorje me zanima ali obstaja kakšna aplikacija s katero bi lahko izvajal power point prezentacije kar z iPhone-a? Lp, |
|||
Keynote?
|
|||
keynote it is. pa mogoče tudi documents to go.
|
|||
Zdravo!
Moja sestrična si kupuje tablico, na kateri bo v veliki večini delala powerpoint predstavitve. Zaenkrat nisem zasledila nobenega free programa za iPad-a, ki bi omogočal delanje powerpoint predstavitev z efekti. Niso se še odločili ali bi kupili iPad-a, "Android" ali "Windows" tablico. Zdaj iščemo aplikacije za iPad-a in Androida, da bi stestirali zadevo. Zdaj pa me zanima, če kdo uporablja to aplikacijo, kako se obnese. A se da delat PowerPoint predstavitve z efekti (kot recimo v MS Office)? Ko bo zadevo prenesla na računalnik (recimo preko DropBox-a), koliko je možnosti, da bo v MS Office PowerPoint-u na računalniku pokazalo predstavitev, kot jo je sama naredila? Jaz sicer imam iPad-a, vendar se mi zdi brezveze, da plačam 9€ za aplikacijo samo zato, da bom ugotovila zgornji 2 stvari. Če pa mogoče še kdo ve za kakšno pametno aplikacijo, ki bi omogočala izdelavo PowerPoint predstavitve z efekti, pa prosim z besedo na dan. Lp Rosvita _________________ Lp Rosvita Ramšak iPhone SE 128GB (2020) iPad 3 32GB Black iPad Air (3rd generation) 256GB iMac 27' late 2013 Mac mini M2 PRO Lenovo T520 |
|||
Keynote bo sigurno najbolša rešitev, je pa kompatibilnost med PP in Keynote včasih slaba. Kakšni efekti bodo v keynote pa ne bodo v PP in obratno. ampak načeloma stvar fukncionira.
|
|||
hvala!
_________________ Lp Rosvita Ramšak iPhone SE 128GB (2020) iPad 3 32GB Black iPad Air (3rd generation) 256GB iMac 27' late 2013 Mac mini M2 PRO Lenovo T520 |
|||
QuickOffice Pro je tud kr v redu.
|
|||
jaz imam to aplikacijo pa ne vem, morda ne znam, ampak mi ne uspe naredit efektov. kako jih narediš?
_________________ Lp Rosvita Ramšak iPhone SE 128GB (2020) iPad 3 32GB Black iPad Air (3rd generation) 256GB iMac 27' late 2013 Mac mini M2 PRO Lenovo T520 |
|||
Baje naj bi do spomladi enkrat prišel tudi office za iPad
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |