Bi blo super, ker se velikrat zgodi, da se zatipkam med pisanjem sms sporočil in jih nato pošljem, brez da bi opazil napako.
| Slovenski prevod iOS 7.0+ (by hasko23, brunata in Puck0) | |||||
A bo prevod vseboval tudi funkcijo "Check spelling" za slovenščino?
Bi blo super, ker se velikrat zgodi, da se zatipkam med pisanjem sms sporočil in jih nato pošljem, brez da bi opazil napako. |
|||||
Hvala za predlog, bomo delali tudi v tej smeri!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Akcija za 9,99 se konec tedna izteče, vendar prihaja NOVA, še bolj mamljiva -->
2 za ceno enega in pol! 2 iNapravi boste lahko registrirali za 14,99 EUR! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Uf kaksna akcija, dobil trdi penis :O Ta tema bi se morala odstranit! Zdi se mi neumno, da skos reklamiras na forumu! Saj mas spletno stran, rac. Novice, pa se kje...daj ze mir z tem prevodom!.. Eno stvar ti pa nebom napisal, isti odgovor si dobil v drugi temi za prevod by jabuk, da te slucajno ne bi uzalil! Pis ✌️ _________________ iPhone 13 Midnight iPad Air 16 gb Cellular Space Gray / |
|||||
@brencho, nočem kar koli razpravljati...ampak kje piše, da karkoli reklamira? obvešča ostale uporabnike, ki bi morda prevod želeli imeti
seveda, je pa svoboda govora in vsak pove svoje mnenje |
|||||
Kakšna fovšija ne morem verjet.
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Vsakemu, ki je na forumu "pomagal" neukim uporabnikom toliko kot Pucko po mojem mnenju pripada mogoče kaka protekcija tudi v taki obliki kot se tu sedaj izvaja, nenazadnje je to res obveščanje.
|
|||||
Popolnoma se pridružujem tvojemu mnenju. Svoboda izražanja je dovoljena. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Katera verzija pa je zadnja oz. kdaj ste nazadnje izdali popravke?
|
|||||
1.40 je zadnja verzija. V kratkem pride pa še nov updejt, kaj bo novega pa bo tako napisano na naši FB strani in tako kot je tudi na naši spletni strani pod Popravki, vedno na sveže dodano ... kje so se napake nahajale in potem, kako smo jih popravili.
Ko bojo pa updejti in ostalo bo pa vse na naši FB strani, da ne bomo tle REKLAMIRALI |
|||||
Piši to na FB,....
|
|||||
hmm..to je za uporabnike Jabuk
|
|||||
Ponavadi se za reklamo dogovori z moderatorsko ekipo... Drugace se smatra kot reklamiranje komercialnega izdelka... In moje mnenje je, da v tem primeru ne gre samo za obvescanje... Ampak za cisti EPP...
S svobodo govora pa to nima nobene zveze... Tudi ce bos sel v Volkswagen salon delat reklamo ze Renault, te ne bodo prav lepo gledali |
|||||
Kul
|
|||||
Ni mi jasno zakaj se to nebi smelo. Sej se tudi promo kode za aplikacije objavljajo. Zakaj oni nebi smel podarit 5 prevodov? Potem se nobenih "zastonjkarskih" naj ne dovoli, ne pa, da se delajo izjeme.
lp |
|||||
Provociras mal _________________ ![]() |
|||||
So so brez skrbi. Ampak primoz ti namiguješ kot da silimo, da kopujejo...pa saj vendar se zavedajo tisti ko kupijo, da pac morajo pazit ko updejtajo. Smo jim pa vedno v pomoč na mailu ali telefonski številki če je karkoli narobe. in še enkrat ponavljam NIKOGAR NE SILIMO V NAKUP .
|
|||||
Ne, res nisem nic mislil da silite, ne vem od kod si to razbral iz mojega posta...ampak samo hotel sem vedet ce so vase stranke obvescene o tem...temu se lahko rece kot mali tisk na pogodbah ipd. Pises da se zavedajo tisti ki kupijo to...seveda se a kaj pa ce po nesreci? Recimo starejsi uporabnik..? A v tem primeru vas support to uredi in naredi downgrade iOS? Vse kar sprasujem je iz radovednosti in ne provociram, da ne bo pomote, ker imam par starejsih znancev (60+) uporabnikov iOS naprav so vcasih mal "nerodni" da vem kaj jim rect ce jih bo vas prevod zanimal.
Lp Primoz _________________ ![]() |
|||||
hmm odličen odgovor, če si šel kdaj na naše spletno stran, ki je sedaj ne bom omenjam zaradi reklame. Piše takoj zgoraj z rdečim, da se ne sme updejtat in je vsak dan posodobljena...seveda, če pride vn nov updejt je takoj objavljeno na strani in na FB..kje drugje pa žal ne moremo obvestit. Imaš kak predlog kje in kako jih še obvestiti?
|
|||||
Pri registraciji dodaš polje za e-mail in jih obvestiš z newsletterjem, kadar so pomembnejše spremembe.
oz. če ni registracije, samo dodate polje, kjer se lahko naročijo na e-novice. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 40, 41, 42 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |