Rainbow je napisal/a: |
Samo prosiš za original račun in dobiš potem VAT invoice. |
To pa tlele dobim nazaj, a ne?
Če prav razumem isto kot da bi kupoval v SLO?
Ali ste videli kako poceni so Mac-i v Angliji? | |||||
To pa tlele dobim nazaj, a ne? Če prav razumem isto kot da bi kupoval v SLO? |
|||||
![]() |
|||||
![]() pogoj 1. - Da ti v tujini izstavijo račun brez DDV moraš biti zavezanec za DDV! |
|||||
![]() |
|||||
Seveda da ja, zakaj bi plačal davek če mi ni treba. ![]() Ne poznam osnovne stvari gledi vstopnega in izstopnega davka in zaradi tega sprašujem. Prvi pogoj (upam da je to edini) izpolnujem. Sam seveda v Sloveniji sem davčni zavezanec. Kaj je še potrebno vedeti? Hvala! |
|||||
![]() |
|||||
Če si zavezanec za DDV v Slo potem si v celotni EU ![]() Sedaj smo šli že konkretno offtopic, predlagam ti da povprašaj računovodjo in naj ti on razloži kaj se ti bolj splača... in tudi ostalo glede nakupa v GB. Če ti tega ne bo znal povedati kako se robo kupuje v tujini na podjetje potem ga zamenjaj ker je nesposoben in ne sledi času. lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
danke! |
|||||
![]() |
|||||
Kakorkoli, če kdo hodi v UK je zdaj pravi čas za nakup maca. Na Stanstedu sem par tednov nazaj samo gledal cene. V dutyfreeju so prodajali MacBooke za 780 gbp, ipod touch za cca 140, MBA za dobrih 800... |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |