Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Ikona v profilu
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 18.10.2011 08:26:46
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kaj, je že kaj jasno kako dodaš podobo pri starem profilu? Al ne gre?

Ker meni isto ne pokaže pasice z nastavitvami za podobo v profilu.

Plus, morda ste se že kaj pogovarjali o tem, ampak tale forum ima eno tečno lastnost, da te nikoli ne zna vrečt na mesto nove objave, ampak te kar flikne na eno X stran v temi in moraš potem ročno scrolat do prvega novega posta.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #62   Objavljeno 18.10.2011 08:48:06
Probaj se enkrat... v preteklosti so precej čarali s kodo foruma... in precej zadev je bilo "pokvarjenih" ... kar nekaj sem jih ze porpavil...

Pri tebi je bilo v profilu oznsaceno, da ne mores prikazati slike...sem to sedaj spremenil...

Glede skok na zadnje sporocilo... pa je feature tak, kot je... klikniti moras na ikonico spredaj pri seznamu () in te vrze na prvo neprebrano sporocilo ... Res pa, da vcasih ne deluje tako, kot bi pricakoval...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #63   Objavljeno 18.10.2011 08:54:00
No, podoba oz. avatar zdaj dela. Bohlonej.

Kar se tiče pa branja neprebranih sporočil, pa vedno kliknem to ikonco. Praktično na vseh forumih klikam samo to, ker se mi ne da scrolat skozi nepregledne nize postov. Ampak tlele na jabuku mi ta funkcija še nikoli ni delovala. Nikoli. Pa naj zdele dol padem če to ni res.

Vrže me na eno x mesto, sicer dokaj blizu tistemu kjer je prvi nov post, in potem me skoraj cel dan, tudi če klikam ikonico za prvo novo sporočilo, meče na isto mesto. Po enem dolgem času sicer to mesto resetira, ampak je spet kar nekje na X placu, čist mimo.

Pač, bom ročno skrolal ane. Sej klikal bom še naprej ikon za prvo novo sporočilo, če bom morda imel kdaj srečo, ampak nekako sem že vdan v usodo. Confused
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #64   Objavljeno 18.10.2011 12:34:23
Naj me strela, če se meni ne dogaja isto že vse od mojega prvega obiska.
Skozi čas sem se hočeš-nočeš privadil zamudnemu iskanju zadnjega neprebranega sporočila na roke.
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani