Ikona v profilu | |||
Ker meni isto ne pokaže pasice z nastavitvami za podobo v profilu. Plus, morda ste se že kaj pogovarjali o tem, ampak tale forum ima eno tečno lastnost, da te nikoli ne zna vrečt na mesto nove objave, ampak te kar flikne na eno X stran v temi in moraš potem ročno scrolat do prvega novega posta. |
|||
![]() |
|||
Pri tebi je bilo v profilu oznsaceno, da ne mores prikazati slike...sem to sedaj spremenil... Glede skok na zadnje sporocilo... pa je feature tak, kot je... klikniti moras na ikonico spredaj pri seznamu ( ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Kar se tiče pa branja neprebranih sporočil, pa vedno kliknem to ikonco. Praktično na vseh forumih klikam samo to, ker se mi ne da scrolat skozi nepregledne nize postov. Ampak tlele na jabuku mi ta funkcija še nikoli ni delovala. Nikoli. Pa naj zdele dol padem če to ni res. Vrže me na eno x mesto, sicer dokaj blizu tistemu kjer je prvi nov post, in potem me skoraj cel dan, tudi če klikam ikonico za prvo novo sporočilo, meče na isto mesto. Po enem dolgem času sicer to mesto resetira, ampak je spet kar nekje na X placu, čist mimo. Pač, bom ročno skrolal ane. Sej klikal bom še naprej ikon za prvo novo sporočilo, če bom morda imel kdaj srečo, ampak nekako sem že vdan v usodo. ![]() |
|||
![]() |
|||
Skozi čas sem se hočeš-nočeš privadil zamudnemu iskanju zadnjega neprebranega sporočila na roke. |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |