Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Bitcoin
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #401   Objavljeno 27.11.2025 19:27:08
Re: Bitcoin
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Dejco, vse super, vidim da si se zdaj razpisal kot da kandidiraš za župana galaksije. Smile
Ampak dajva bit realna: ti si tle pisal romane o zombijih, karmičnem propadu civilizacije in temu, kdo je “pravi človek”, jst pa sem govoril samo o bitcoinu in trgih.

Če ti nekaj v mojem pisanju tako zelo sproži filozofsko predavanje, potem je to bolj tvoja tema kot moja. Jaz se ne obešam na nikogaršnje finance, ne na to, kdo je 1% ali 99%. Meni je dovolj, da tukaj debatiramo normalno, brez dram in brez diagnoz.

Kar se pa mene tiče, js nimam nobenih problemov, če kdo misli drugače. Samo ne delam iz kripta življenjske pravljice ali tragedije.
Ti pa kar nadaljuj po svoje, če ti paše, samo ne skrbet, js se zaradi tvojih romanov ne čutim niti užaljenega niti ogroženega. Very Happy Very Happy

Stevie Jobs

Kraj: ThePirateBay....
Moški

Prispevek: #402   Objavljeno 27.11.2025 19:51:48
Edino pravilno niti ni tebi namenjeno drgač pa ja kandidiram za župana galaksije..
Namenjeno je vsem prekletim dušam da najdejo smisel življenja, ki pa ni denar drgač me pa boli K kaj ti delaš nisem ne tvoja mama ne tvoja punca delaj, kar ti paše dokler ne delaš drugim škode je vse ok Smile

Enkrat mi boste hvaležni za moje romane zdej so brezplačni kmalu pa bom zaračunaval Smile

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #403   Objavljeno 27.11.2025 20:31:32
DeJc0 je napisal/a:
keš je potrdilo, da nekaj obvladaš jap ta je pa dobra Very Happy Obvladaš kaj že?
Keš dela zombije vsak dan jih je več nobene empatije ni za človeka več jaz delam za minimalca pa me boli kurac za dodaten zaslužek vedno me je in vedno me bo bolj me veseli ko opazujem zombije ko prodajajo svojo dušo vsak dan za proklete pare a ne govorim konkretno za BTC k to mi je tud komedija tud jaz poznam neomejeno cepcov k so vložil in zgubili al pa niso mel potrpeljenja uglavnem jaz zase osebno rečem ga ni keša, da me kup za kakršnokoli stvar ma nebi se prodal iz inata.
Mam tisto svojo plačo pa jo razporejam od mesca do mesca pa nisem prikrajšan za nič mam nov avto kupil sem novo stanovanje mam motor BMW GS pa nisem nikoli kradel se pustil podkupit ali kar koli drugega men je čast pomembna bolj kot denar moje misli so drugje pa samo 1% pri denarju.Meni pomeni človek ne njegov denar pa še neki zlagano življenje me ne zanima tako kot ostalih 99% prebivalcev sveta čast je tisto kar me zanima in čemu sem zvest ker, če dobro pogledaš a je kdo že kaj sabo nesel??

Ja itak to je moje se tiče samo mene ne solim pameti ampak nikoli se vam nisem predstavil no zadaj sem se.

Nimam nič proti vam se mi pa smilijo vsi z takim življenjem zlaganim in pohlepnim za denar.

Dejč, flet, nov avto pa gs z minimalno plačo nekaj ne gre skup:) Malo heca Very Happy

Svet je šel v k... nikol ni dost

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #404   Objavljeno 27.11.2025 21:09:41
Michael je napisal/a:
Dejč, flet, nov avto pa gs z minimalno plačo nekaj ne gre skup:) Malo heca Very Happy

Svet je šel v k... nikol ni dost

Ja gre skupaj, če si ne kupiš trnrke že 5 let pa, v lokalu na kavi nisem bil sigurno že 10let pa še kaj drugega ne kadim ne pijem nimam nobenih drugih fetišev šparam pridno in gledaam vsak evro pa se, da..
Nisem pa proklet na pare tko kt 99% vseh drugih pa tud to ni fora ampak se te prokletnici na dnar ne zavedajo, da je šla družba v kurac zarad tega zarad materjalnih dobrin te bo dal iz kože z zobotrebcem katastrofa pa nima veze to z Krcotom on naj kar živi svoje sanje hvala bogu sam mi gre pa način kapitalistov komad na K.... oderuhi na vsakem koraku.

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #405   Objavljeno 27.11.2025 21:17:05
Jp, sanje mam, samo so mal bolj realne kot tile romani zgoraj. Very Happy
Ni zamere, gremo dalje Like .

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #406   Objavljeno 27.11.2025 21:22:06
Krco je napisal/a:
Jp, sanje mam, samo so mal bolj realne kot tile romani zgoraj. Very Happy
Ni zamere, gremo dalje Like .

trnutno je to zate roman kmalu pa boš dojel, da mam prav prej ali slej verjemi meni. Zdaj pa gremo naprej upam da gre btc v kurac da vsi pušnete in se zbudite in nočne more Very Happy

Krco ne pozabi Don't forget to takeout profits!

« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 19, 20, 21
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani