Google Earth za iPhone in iPod touch | |||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Naredil sem US account prej imel slovenskega in si kar iz Appstora posnel Google Earth. Ne vem pa, če ima kakšne veze, da sem se moral registrirati na US account, da mi sedaj deluje ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
(+dodatno lahko vidis, koliko aplikacij je na voljo v drugih iTunes trgovinah). |
|||||||
![]() |
|||||||
http://theappledaily.com/2008/08/04/create-free-itunes-account-without-credit-card/ Google earth pa rula! |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Cisto lep trik je s telim email "ponudnikom". http://www.guerrillamail.com/ Jaz imam svoj "pravi" account za "legalne" aplikacije, tega pa za ameriske, kot je Google earth. Oboje lahko zivijo na enem iphonu (npr LPPbus, ki ti ga v ameriski trgovini noce dati, in google earth, ki ti ga noce dati v slovenski). PS. Imam dva telefona. Jailbreakana z blackra1n RC3 v razmaku cca 2 ur, na obeh google earth, downloadan celo z istim (guerilla mail) accountom, vendar zgledata aplikaciji razlicni !? ena ti kaze koordinate na dnu ekrancka (in izgleda bolj "moderna"), druga pa ne... nastavitev pa ne najdem (razen tistih osnovnih). Se da kje kaj se nastaviti?! |
|||||||
![]() |
|||||||
Ustvaril sem si še US račun in na koncu mi je napisalo, da sem uspešno opravil račun, morem pa še na mail dobit potrditev za aktivacijo. Sedaj pa že več kot pol ure čakam na mail (ponavadi pride takoj) in ga niii ![]() Rabim pa google earth aplikacijo ![]() P.S. morda kdo ve, če lahko v aplikacijo google earth uvoziš .kmz datoteko? |
|||||||
![]() |
|||||||
Poskusil več krat registrirat z drugimi maili a vedno mi nakoncu napiše, naj kontaktiram itunes support ![]() A ima kdo free US account, ki bi mi ga posredoval, samo da poberem dol google earth ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Ali pa poglej v SPAM folder, ce ti je mailbox kaj filtriral ... |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |