| Google Earth za iPhone in iPod touch | |||||||
Glede na to, da se bom registriral se na italijanski iTunes, ne bo denar v nobenem primeru vrzen stran.
|
|||||||
Naredil sem US account prej imel slovenskega in si kar iz Appstora posnel Google Earth. Ne vem pa, če ima kakšne veze, da sem se moral registrirati na US account, da mi sedaj deluje |
|||||||
Enako sem naredil tudi jaz. Dve, tri minuti dela in GoogleEarth dela.
(+dodatno lahko vidis, koliko aplikacij je na voljo v drugih iTunes trgovinah). |
|||||||
no tu so pa še navodila za vse ki še nimajo US account pa bi želeli..
http://theappledaily.com/2008/08/04/create-free-itunes-account-without-credit-card/ Google earth pa rula! |
|||||||
Snel sem si ta google earth, ampak imam problem, ker mi je kar naenkrat mojo domačo lokacijo prestavil v Bogoto in je taka lokacija potem ista v programu around me in maps? Kakšen nasvet?
|
|||||||
Cisto lep trik je s telim email "ponudnikom". http://www.guerrillamail.com/ Jaz imam svoj "pravi" account za "legalne" aplikacije, tega pa za ameriske, kot je Google earth. Oboje lahko zivijo na enem iphonu (npr LPPbus, ki ti ga v ameriski trgovini noce dati, in google earth, ki ti ga noce dati v slovenski). PS. Imam dva telefona. Jailbreakana z blackra1n RC3 v razmaku cca 2 ur, na obeh google earth, downloadan celo z istim (guerilla mail) accountom, vendar zgledata aplikaciji razlicni !? ena ti kaze koordinate na dnu ekrancka (in izgleda bolj "moderna"), druga pa ne... nastavitev pa ne najdem (razen tistih osnovnih). Se da kje kaj se nastaviti?! |
|||||||
Nikakor mi ne uspe dokončno aktivirat US računa.
Ustvaril sem si še US račun in na koncu mi je napisalo, da sem uspešno opravil račun, morem pa še na mail dobit potrditev za aktivacijo. Sedaj pa že več kot pol ure čakam na mail (ponavadi pride takoj) in ga niii Rabim pa google earth aplikacijo P.S. morda kdo ve, če lahko v aplikacijo google earth uvoziš .kmz datoteko? |
|||||||
Nop...nikakor ne gre.
Poskusil več krat registrirat z drugimi maili a vedno mi nakoncu napiše, naj kontaktiram itunes support
A ima kdo free US account, ki bi mi ga posredoval, samo da poberem dol google earth |
|||||||
Vpisi se se enkrat in tam, ko pise, da se ni aktiviran, imas moznost, da se enkrat posljes potrditveni mail... Vcasih prime sele, ko drugic ali tretjic posljes...
Ali pa poglej v SPAM folder, ce ti je mailbox kaj filtriral ... |
|||||||
ali se to dogaja samo meni na dveh iMacih ali ima še kdo to težavo?
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |